Østergade 2, 6880 Tarm

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Hvorfor leje når det måske er billigere at eje?

Åbent hus med tilmeldingskrav 21/8 – klik på billede –

Charmerende og velovervejet murstensvilla med en fantastisk hyggelig have!

Huset fremstår lyst og indbydende, og står 100 % indflytningsklart! Boligen er løbende vedligeholdt her kan bl.a. nævnes udskiftet af tag på både hus og garage og nyere varmeinstallation.

Du bydes velkommen i den fine entré, hvor det store ovenlysvindue lyse rummet op. Fra entréen er der adgang til et fint kontor, godt badeværelse med gulvvarme samt stort soveværelse med masser af skabsplads.

De centrale rum i huset er køkkenet i åben forbindelse med den store vinkelstue. I køkkenet er der god plads til husets kok og stuen er hyggelig og giver masser af plads til familiesammenkomster. I stuen finder du en god brændeovn som er koblet på varme systemet i huset, således den bidrager til opvarmning af alle husets rum. Derudover er der direkte udgang til god sydvendt terrasse med fliser.

I kælderen finder du et praktisk vaskerum, 2 disponible rum samt et hobbyrum, hvor også luft-til-vand varmepumpe er installeret.
Bemærk den lave varme udgift på bare 5.795 kr. + 10 rummeter træ.

Til ejendommen hører ligeledes en stor dobbelt garage, hvor bilerne kan holde i tørvejr eller traileren kan parkeres. Gaeagen giver mange anvendelsesmuligheder, der en nemlig også lavet et værksted.
Udearealet er hyggeligt og her findes flere gode hyggekrog. Den hævede terrasse er det perfekte sted at nyde sin morgenkaffe. Her findes en god markise der giver skygge på de varme sommerdage.

Ring allerede i dag for en fremvisning af ejendommen!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Østergade 2 , 6880 Tarm495.000 kr.3.186 kr/㎡Ejer Udgifter: 912 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 107 ㎡Grund: 788 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1944Sidste tilstandrapport er fra: 2024-07-08 check den her