Gl. Landevej 47, 6893 Hemmet

6893 gl landevej 47 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Indbydende og hyggelig villa i to plan

Åbent hus med tilmeldingskrav 22/8 – klik på billede –

Hvis du drømmer om landsbyliv og naturen tæt på og samtidig ønsker et flot og nemt hus så har vi huset til dig på Gl. Landevej 47, Hemmet.
Huset er flot i standsat indenfor de sidste 5 år og lige til at flytte ind i med mulighed for hurtig overtagelse.

Du bydes velkommen i lys og indbydende entre med adgang til praktisk garderobe med faste skabe. Trappen leder dig op til 1. salen hvor du finder 3 gode værelser og et toilet. Således gode muligheder til familier med børn.

I stueetagen finder du to dejlige stuer med godt lysindfald. Samt godt værelse/kontor. I huset hjerte er et rummeligt køkken/alrum med spiseafdeling, hvor familien kan samles til hygge. Det lyse Kvik køkken har god bordplads til både madlavning og lektier. Der er også sørget for viktalie rum med adgang til lille kælderrum, hvilket giver god ekstra plads til de større indkøb mm.

I forlængelse af køkkenet er adgang til baggang med pille brændeovn, som på kolde dage sørger for skøn varme ud til det meste af huset.
I samme afdeling er der adgang til flot badeværelse med skabe og plads til vaske faciliteter. Her er gulvvame så gulvet er behageligt at træde ud på.

Endelig finder du et praktisk og stort bryggers med flot inventar fra Vordingborg. Her er god skabs- og skuffeplads til overtøj, støvler osv.
Fra bryggers og baggang er der udgang til rigtig hyggeligt gårdhave miljø, der indbyder til terasse hygge på lune dage.

Skøn lukket og nem have giver køber mulighed for at nyde haven uden mange arbejdstimer. I bunden af haven er der lavet en skøn træterasse med plads til hygge samt at nyde solen helt ugenert. Til ejendommen forefindes også nyere carport og fuldisoleret skur med indlagt strøm.

Denne dejlige ejendom er total istandsat i løbet af de seneste år med bla. nyt tag og lavenergi vinduer på 1. salen og ved badeværelse i stueplan, der sikrer en fornuftig varmeudgift.

Huset på Gl. Landevej er centralt beliggende i Hemmet by tæt på nyere Daglig Brugs. For børnefamilien er der i Hemmet et børnehus bestående af vuggestue og børnehave. Ligeledes er naturen lige i baghaven med alene 4 km til Ringkøbing Fjord, ca. 15 km til Vesterhavet og Skjern Å-naturprojeket i cykelafstand.

Fra Hemmet by er der cykelsti og gode busforbindelser til bla. Nr. Bork hvor Bork Skole og Idrætshal ligger.

Alt i alt får du her en flot istandsat villa med god plads til hele famlien….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Gl. Landevej 47 , 6893 Hemmet945.000 kr.4.749 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.074 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 195 ㎡Grund: 582 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1937Sidste tilstandrapport er fra: 2024-07-08 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x