Tranevænget 6 3-th, 2900 Hellerup

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Tak siger vi, der er født med så fin en ske i munden …

Øregårdsparken er Hellerups Central Park. En skulpturpark, en gåturpark, en kyssepark, en legepark, hvor modne voksne spiller boule, mens små børn i klapvogn ser på med sut i munden. Men parken er også en museumspark med kunstnere som Jens Juel, Eckersberg, Lundbye, Paul Fischer og Olaf Rude på væggene. Gentofte Kommune købte landstedet Øregård og park i 1917 og dedikerede generøst parken til folkepark i 1918 og landstedet til museum i 1921. Mange tak for det siger vi, der født med så fin en ske i munden.

Ejendommen på Tranevænget 6 er nabo til parken. Fra lejligheden på 3. sal er der det berømte ejendomsmæglerkig til vandet i Øresund ned gennem Annasvej på den anden side af Strandvejen. Ja, en klassisk Helleruplejlighed på 99 toplækre m2 på en af de allerbedste adresser i 2900 Hellerup. Med privat tagterrasse og ovenlysvinduer er det en lejlighed med masser af lys og himmel. Ib Lunding var arkitekt på ejendommen og de omkringliggende rækkehuse, så det er et kvarter, som i sin arkitektur dominerer Tranegårdsvej over for Øregårdsparken. Vi er tæt på Tranegårdsskolen, Maglegårdsskolen og Øregård Gymnasium, så den er ideel for den lille familie med skole- og gymnasiesøgende børn. Er det et behov, er det nemt at bygge et ekstra soveværelse.

I Hellerup fører alle veje til vandet, havnen, skoven, Strandvejen og København. Her er kulturelle herlighedsværdier som egen badeanstalt, lystbådehavn, skov, strandpark og strandvej med caféer, restauranter og lækre butikker. Hellerup er den første landsby, som kusk og hestevogn mødte langs Øresundskysten på vej ud af det nordlige København. Hellerup blev den mest eftertragtede by, det var her, velhavere valgte at bygge deres landsteder, lystgårde og palæer….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Tranevænget 6 3-th, 2900 Hellerup6.500.000 kr.65.657 kr/㎡Ejer Udgifter: 5.086 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: DStørrelse: 99 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1930