Høyrups Alle 28A, 2900 Hellerup

2900 hoyrups alle 28a 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Elegant og lys familievilla med skøn have på sundvej i Hellerup

Høyrups Alle er en attraktiv sundvej. Med den fantastiske beliggenhed ved nummer 28A, hvorfra man har under 200 meter til vandet.Den klassiske ejendom, som er velholdt og nyere tegl fra 2003 og, ~r siden er blevet hulmursisoleret, isat nye energiruder samt nedlagt omfangsdræn, har dertil en sirlig forhave med carport og brostensbelægning hen til den elegante granitindgangstrappe.

Huset er løbende renoveret siden 1993, hvor de seneste tilføjelser er fjernvarme, som sikrer et lavt energiforbrug, samt et nyt badeværelse i 2021. Hele boligen kendetegnes derudover ved det suveræne lysindfald, som understreges perfekt af de høje lofter, lyse trægulve. Man træder indenfor i en stor og indbydende entré, der leder videre til stueetagens køkken og to sammenhængende stuer, som tilsammen skaber nogle sublime opholdsrum til familien.

Netop familien er der tænkt på, da boligen har god plads til både børn og voksne. Førstesalen rummer nemlig tre værelser, hvoraf det oplagte forældresoveværelse har egen altan. Derudover er både hjemmets badeværelse samt et toilet placeret heroppe. Pladsen og værelserne understreger, at villaen er genial til børnefamilien, og suppleres af et dejligt disponibelt rum med synlig bjælkekonstruktion på andensalen, hvorfra man for alvor kan nyde udsigten over vandet. I kælderen finder man yderligere fire disponible rum samt et toilet og et lille rum, der fungerer som bryggers.

Man vil også opleve en rar have med frugttræer, bærbuske samt velanlagte lækroge, der byder på afslapning. Haven er vedligeholdelsesnem og inkluderer en hævet træterrasse med kig til både de omkringliggende huse og græsplænen. Sidstnævnte flankeres af en flisebelagt terrasse samt træer og buske hele vejen rundt, hvilket giver en perfekt balance mellem sol og skygge.

Med beliggenheden i dette eftertragtede kvarter lige overfor Øregårdsparken tilbyder adressen en ideel kombination af byliv og naturskønne omgivelser. Man er nemlig både tæt på strand, havn, skov, Hellerup by og med kort afstand til København. Desuden er der bekvem nærhed til skoler, fritidsaktiviteter og offentlig transport. Her kan man således nyde roen i en eksklusiv ramme med en central placering i Hellerup….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Høyrups Alle 28A , 2900 Hellerup22.850.000 kr.119.759 kr/㎡Ejer Udgifter: 12.183 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 156 ㎡Grund: 566 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1917Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-05 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x