Kalmargade 6A, 8200 Aarhus N

8200 kalmargade 6a 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Kvalitetsrækkehus på Christiansbjerg

Åbent hus med tilmeldingskrav 21/8 – klik på billede –

EDC har fornøjelsen af at sælge dette velbeliggende rækkehus på attraktive Christiansbjerg i Aarhus Nord. Rækkehusene er opført og færdiggjort i 2022, og står dermed klar til indflytning for husets kommende beboere.

Køber du en bolig på Kalmargade, så får du bl.a.
– Centralt beliggende bolig
– Indkøb, skole og hverdagens faciliteter i gåafstand
– Kvalitetsmaterialer fra A-Z
– Nyt køkken med kvalitetshvidevarer
– Gulvvarme og varmegenvindingsanlæg
– Overskuelig have med carport og skur

Rækkehusene på Kalmargade i bebyggelsen Nordbjerg, er en perfekt kombination af nærhed til byen, en rolig placering og overskuelige haver med egen parkering. Boligerne er velindrettede boliger med en rummelig entré, med adgang til husets gæstetoilet, trappen til 1 sal, og adgang til husets HTH køkken med flot Coretop bordplade, og alt i hvidevare. Her er pyrolyseovn, induktionskogezone og selvfølgelig opvaskemaskine, samt Køle/fryseskab. Husets stue er vendt mod baghaven og med god plads til både spise og opholdsafdeling. Huset er opført i kvalitetsmateriale fra A-z, her kan nævnes smukke mursten fra strøjer tegl, træ/alu vinduer fra Velfac vinduer. Arkitekturen har også været i fokus her, hvilket ses ved smukke facader og spændende arbejde med bygningens mursten i sammenspil med inddækninger og øvrige elementer. Boligerne er selvfølgelig også udstyret med Varmegenvindingsanlæg, som er med til at sikre et godt indeklima i boligen.

Boligerne er opført med carport, og godt skur i boligens forhave. 1. salen byder på 3 meget rummelige værelser, foruden et lækkert badeværelse med god bruseniche.

Christiansbjerg er en lille perle i Aarhus Nord, som over de senere år delvist er blevet omdannet fra et villaområde, til nu også at byde på lækre nye lejligheder, masser af uddannelses- og jobmuligheder, såvel som indkøbsmuligheder ved shoppingcentreret Storcenter Nord.

Fra Kalmargade er du i gåafstand fra Aarhus Universitet og IT-byen Katrinebjerg, som kun ligger 600 meter fra boligerne, mens Skejby Sygehuse blot er en kort cykeltur borte.

Fra ejendommen har man desuden Netto, Rema1000 og Coop365 placeret indenfor få minutters gang, hvilket gør hverdagen i området ukompliceret. Fra Kalmargade er man med Letbanen få minutter fra Skejby, såvel som Aarhus C., og området er også velforbundet med busforbindelser.

De grønne områder omkring Vestereng og Riis Skov, er placeret således det fra Kalmargade indbyder til at benytte områderne som rekreative muligheder i hverdagen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kalmargade 6A , 8200 Aarhus N5.095.000 kr.40.261 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.865 kr/mdrRækkehusEnergimærke: A2015Størrelse: 124 ㎡Grund: 138 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 2022

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x