Bakkevej 12, 6870 Ølgod

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Charmerende bolig i centrum af Ølgod

Velkommen til denne indbydende ejendom, som ligger perfekt placeret i hjertet af Ølgod. Her er du tæt på byens mange indkøbsmuligheder og øvrige faciliteter, hvilket gør hverdagen bekvem og nem.

Boligen er i rigtig god stand og har en gennemført indretning. Du træder ind i et praktisk bryggers med plads til både vaskefaciliteter og opbevaring. Køkkenet er veludstyret og rummeligt, så der er god plads til at lave mad og samles omkring måltiderne. Den tilstødende stue er lys og rummelig, perfekt til hyggelige stunder med familie og venner. Herfra har du adgang til en dejlig havestue med gulvvarme, hvor du kan nyde udsigten til haven hele året rundt.

Boligen rummer to værelser, der giver fleksible muligheder for indretning – hvad enten du har brug for et soveværelse, børneværelse, kontor eller noget helt fjerde. Badeværelset er pænt og tidløst med gode materialer og opbevaringsplads.

Haven er noget helt særligt – velplejet og fyldt med smukke bede og grønne områder, hvor du kan slappe af og nyde naturen midt i byen. Den er et sandt pusterum og byder på flere hyggelige hjørner, hvor du kan finde ro.

Til ejendommen hører også en garage, der sikrer nem parkering og ekstra opbevaringsplads.

Denne bolig i Ølgod er et dejligt sted at bo, med en skøn beliggenhed og en indbydende atmosfære. Kom og oplev den – her er muligheden for at skabe dit nye hjem….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Bakkevej 12 , 6870 Ølgod950.000 kr.7.758 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.082 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 112 ㎡Grund: 771 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1965Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-08 check den her