Valdemars Alle 20, 2860 Søborg

2860 valdemars alle 20 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Indflytningsklar villa på attraktiv beliggenhed

Åbent hus med tilmeldingskrav 25/8 – klik på billede –

EDC Poul Erik Bech/Jan Krogh udbyder nu denne gennemmoderniserede villa med en utrolig god og meget anvendelig kælder, beliggende i et eftertragtet villakvarter tæt på skole, daginstitutioner, indkøb og Buddinge S-station. Denne charmerende villa byder på en rigtig god planløsning og fremstår i meget flot stand, med gulvvarme i stueplan og på 1. sal.

Huset: Entré med plads til sko og overtøj samt med nedgang til kælderen. Nyere badeværelse. Stort køkken-alrum med plads til hele familien. I direkte forbindelse med køkkenet ligger den rummelige, lyse stue med direkte udgang til en indbydende træterrasse med plads til hele familien. På 1. sal har sælger lavet den gamle tagterrasse om, så der i dag er kommet et dejligt stort værelse. Du har dermed tre rummelige soveværelser på 1. sal. Boligens kælder, som har en god loftshøjde, er indrettet med et stort disponibelt rum med indbygget køkken, badeværelse samt to disponible rum.

Ejendommen: Ejendommen ligger på en 800 kvm stor grund, som byder på en god indkørsel og stor garage. Videre fra indkørslen træder du ud i en dejlig forhave med grønne arealer. Derudover har man en skøn, ugeneret baghave med masser af plads til boldspil, leg og hyggelige stunder på boligens terrasseområder.

Område: Ejendommen ligger i et eftertragtet villakvarter, som primært består af villaer og er specielt populært blandt børnefamilier, da der kun er fem minutters gang til Vadgård Skole og børneinstitutioner. Inden for kort rækkevidde ligger også Buddinge Station, som med S-tog og masser af buslinjer sikrer nem og hurtig adgang til både Lyngby, City osv. Dertil kan du inden længe benytte den nye letbane. Indkøb klares nemt i den lokale Kvickly, og er der behov for mere specielle varer, ligger både Buddinge Centret og Søborg Hovedgade også inden for kort afstand.

Efter udfærdigelse af energimærkning er ejendommen konverteret til fjernvarme. I handlen medfølger uden beregning BWT-anlæg (blødgør vandet)….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Valdemars Alle 20 , 2860 Søborg7.500.000 kr.45.386 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.894 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 136 ㎡Grund: 800 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1934Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-09 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x