Buddingevej 180 2-205, 2860 Søborg

2860 buddingevej 180 2 205 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Veludnyttet 1-værelses med altan

Åbent hus med tilmeldingskrav 21/8 – klik på billede –

EDC Poul Erik Bech/Jan Krogh har nu fornøjelsen af at udbyde denne veludnyttede og indflytningsklare lejlighed, som er beliggende tæt på gode indkøbsmuligheder og offentlig transport. Lejligheden er rigtig godt indrettet, således at hver en kvadratmeter er optimalt udnyttet.
Lejligheden fordeler sig således: God entré med indbygget skabsvæg, som giver rigtig godplads til opbevaring samt til sko og overtøj. Pænt køkken-alrum/stue med plads til både spise-, sove- og sofaafdeling. Stuen byder på et helt fantastisk lysindfald, hvor der samtidigt fra stuen er direkte adgang til en stor brugbar altan med vinduespartier, der kan skydes til og fra, som gør altanen brugbar hele året rundt. Derudover byder lejligheden på et flisebadeværelse med separat bruseniche og badeværelsesmøbel med god opbevaringsplads.

Til lejligheden har man brugsret til eget kælderrum, cykelkælder, fællesvaskeri, tørrerum, fællesparkering samt til de hyggelige fællesarealer med bl.a. borde-/bænkesæt og grill. Lejligheden er utrolig centralt beliggende med buslinje fra Buddingevej direkte til DTU, ligesom lejligheden ligger i kort afstand til Buddinge S-togsstation, hvorfra man har direkte forbindelse til bl.a. Hovedbanegården. Derudover ligger lejligheden også i gåafstand til den kommende letbane. Indkøbsmuligheder er der i form af Kvickly, som ligger lige ved Buddinge Station, og er der brug for mere specielle varer, har man i nærområdet både Buddinge Centret og Søborg Hovedgade samt Lyngby Storcenter, som alle byder på et væld af specialbutikker og indkøbsmuligheder….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Buddingevej 180 2-205, 2860 Søborg1.250.000 kr.35.714 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.271 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: EStørrelse: 35 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 1Opført i: 1970

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x