Løgtagervej 13, 9280 Storvorde

9280 logtagervej 13 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Moderniseret 1 plans villa beliggende i landsbymiljø

Åbent hus med tilmeldingskrav 21/8 – klik på billede –

Superflot moderniseret 1 plans villa beliggende på lukket vænge i hyggeligt landsbymiljø med kort afstand til Storvorde, hvor der bl.a. er skole, sport, indkøb m.m.

Villaen er siden 2023 flot moderniseret med bl.a. nye lofter, hovedsageligt nye gulve, nyt køkken samt nyt badeværelse. Boligen fremstår derfor i moderne indflytningsklar stand og indeholder: Lys entré. Lækkert badeværelse med badekar, bruseniche og væghængt toilet. Superflot og smart køkken/alrum. Praktisk og lyst bryggers med vaskemaskine og tørretumbler i god arbejdshøjde. Godt soveværelse. 3 værelser, hvoraf det ene p.t. er indrettet til “walk-in”. Dejlig lys vinkelstue. Fra stuen er der både udgang til udestue samt rigtig hyggelig delvis overdækket træterrasse.

Endvidere garage med el-port, værksted, skur samt dejlig privat have, hvor der er god plads til leg, boldspil og hygge.

Dette er en bolig, der skal opleves – tilmeld dig et åbent hus eller kontakt os for en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Løgtagervej 13 , 9280 Storvorde1.748.000 kr.12.825 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.330 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 134 ㎡Grund: 704 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1979Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-12 check den her

Løgtagervej 13, 9280 Storvorde

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Velindrettet etplansvilla i naturskønne omgivelser i Sejlflod

På en lukket vej omgivet af dejlig natur i Sejlflod syd for Storvorde møder I denne fine etplansvilla, som nu kan danne ramme om jeres tilværelse. Boligen fik installeret fjernvarme i 2021 og fremstår i pæn stand. Indenfor kan I se frem til 134 m2 fordelt over en stor stue, et køkken-alrum, fire værelser, et badeværelse og et bryggers. Dertil kommer en hyggelig udestue, en garage og en nem have med overdækket terrasse. Velkommen til Løgtagervej 13. I bosætter jer i et roligt og naturskønt kvarter, hvor børnene trygt kan færdes. Herfra er der cykelafstand til alle hverdagens behov, og inden for en radius af to kilometer finder I således skole, daginstitution, indkøb og idrætshal, mens bussen kører få skridt fra hoveddøren. Villaen fra 1979 er opført med en murstensfacade i røde nuancer samt hvidrammede vinduer, der alle er løbende skiftet. I den flisebelagte forhave er der plads til et havesæt mod øst, og for enden af indkørslen ved siden af ligger den store, anvendelige garage. Stuen har en fornuftig størrelse, så I nemt kan indrette sofasektionen såvel som en spiseafdeling. Hertil supplerer den fine udestue, der kan bruges allerede fra de lune forårsmåneder, mens køkken-alrummet også udgør et hyggeligt opholdsrum. Soveværelset har direkte udgang til badeværelset med både bruseniche og badekar, og de tre øvrige værelser egner sig glimrende til børneværelse, hjemmekontor eller noget helt tredje. Til slut får I et pænt bryggers fra 2021 med gode skabsløsninger og egen indgang. Haven er nemt og enkelt anlagt med en velplejet græsplæne, og så skal I glæde jer til at tilbringe sommermånederne på den delvist overdækkede terrasse, hvor I kan slappe af og servere måltiderne udendørs. Er I blevet interesseret i at se mere? Så kontakt os allerede i dag….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Løgtagervej 13, 9280 Storvorde1.398.000 kr.10.257 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.678 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 134 ㎡Grund: 704 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1979