Søndergade 26, 9370 Hals

9370 sondergade 26 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Søndergade 26, Hou, 9370 Hals

Søndergade 26, Hou, 9370 Hals er en charmerende bolig i to plan, der byder på rummelighed og en ideel beliggenhed nær både natur og byliv. Med sine 152 kvadratmeter fordelt over to etager er huset perfekt til både familien og dem, der søger ekstra plads og komfort.

Her træder du ind i en hyggelig stue eller et værelse, der giver et varmt førstehåndsindtryk. Det store køkken er hjemmets hjerte, med masser af plads til et stort spisebord, hvor hele familien kan samles til måltider. Fra køkkenet er der direkte adgang til en lys og indbydende udestue, der forlænger sommeren og giver mulighed for at nyde haven i al slags vejr. Stueetagen byder også på et funktionelt bryggers samt et charmerende badeværelse.

På første sal finder du tre rummelige værelser. Det ene værelse er udstyret med walk-in closet og har adgang til en dejlig altan, hvorfra du kan nyde en kop kaffe og få glimt af Kattegat i horisonten. Et mindre repos forbinder værelserne og fører til et ekstra toilet, der er praktisk placeret på denne etage.

Haven er fuldstændig indhegnet af hæk, hvilket gør den til en sikker legeplads for børnene. Her er der god plads til både leg og afslapning, og med terrasser mod øst, syd og vest, er der rig mulighed for at følge solen dagen lang. Uanset om du ønsker morgenkaffe i solen eller en hyggelig grillmiddag i aftensolens skær, så finder du altid et perfekt spot i haven.

Med kun 300 meter til både indkøbsmuligheder, havnen og en fantastisk badestrand, er beliggenheden i Hou en drøm for dem, der ønsker at kombinere det bedste af natur og bekvemmelighed. Aalborg centrum er ikke længere end 30 minutters kørsel væk, hvor der er uanet indkøbsmuligheder, cafeer og meget mere….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Søndergade 26 , 9370 Hals1.295.000 kr.8.043 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.821 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 152 ㎡Grund: 1148 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1973Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-14 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x