Kirkevej 16, 6400 Sønderborg

6400 kirkevej 16 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende bindingsværkshus med stråtag og skøn have i Ulkebøl

Kirkevej 16 er en charmerende villa med sjæl og charme, beliggende på et roligt og lukket vænge i Ulkebøl. Denne unikke ejendom byder på 214 m² bolig fordelt på en rummelig planløsning, som blandt andet omfatter 3 værelser og 2 stuer. Villaen er opført i 1800 og ombygget i 1980.
Villaen er karakteriseret ved sit idylliske bindingsværk samt stråtag, hvor tagets sydside er ved at være renoveringsmodent. Bemærk, at der flere steder er lavt til loftet, hvilket kun forstærker den hyggelige og autentiske atmosfære, som denne bolig tilbyder.
Der er indlagt fjernvarme i boligen, hvilket sikrer en stabil og effektiv opvarmning. På badeværelset, som er fra 2010, er der desuden gulvvarme.

Boligen er beliggende på en 794 m² stor grund og udenfor møder du en skøn, lukket og ugenert have hvor du kan slappe af og nyde udelivet i fred og ro. Haven er ideel til både leg, afslapning og hyggelige grillaftener med familie og venner. Med kort afstand til byen og alle dagligdagens fornødenheder, har denne villa en fantastisk beliggenhed, hvor du har alt inden for rækkevidde.

Kirkevej 16 er det perfekte valg for dig, der søger en bolig med sjæl og charme, hvor du samtidig har mulighed for at sætte dit eget præg på boligen.
Ulkebøl er en hyggelig og attraktiv bydel i Sønderborg, som ligger kun få kilometer fra centrum. Derudover er der kort afstand til indkøbsmuligheder, offentlig transport og kulturelle tilbud i Sønderborg, så du har alt, hvad du behøver, lige ved hånden. Ligeledes får man kort afstand til sportsfaciliteter i Ulkebølhallen og naturen ved Sønderskov.

Kontakt os i dag for at høre mere og book en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kirkevej 16 , 6400 Sønderborg1.995.000 kr.9.703 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.881 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 214 ㎡Grund: 794 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1800Sidste tilstandrapport er fra: 2018-05-23 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x