Nørrebro 36, 7900 Nykøbing M

7900 norrebro 36 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Lyst, flot renoveret og energirigtigt byhus tæt på centrum

Åbent hus med tilmeldingskrav 28/8 – klik på billede –

Her kan vi præsentere jer for et dejligt rækkehus, som er lige til at rykke ind i! I får en nydelig bolig, der er flot moderniseret i løbet af de senere år og som er meget billigt – både ved købet og løbende.

Indenfor bare en km har I alt hvad I behøver – og mere til. På den anden side af vejen er stort grønt område og med få skridt er I i Nykøbing hallen, hvor diverse sportsgrene dyrkes. Kun 500 meter væk er skole, børnepasning, indkøb og byens gågade, hvor I finder mange spændende forretninger. Endvidere kun 700 m til den hyggelige havn. Der afholder ligeledes mange forskellige arrangementer indenfor denne radius i løbet af året, så her får man virkelig en bynær placering, hvor det hele er super nemt og ligetil.

Der venter jer et nydeligt rækkehus, som oprindelig er opført i 1900 og til-/ombygget i 2000. Huset rummer 82 særdeles velindrettet m2 og har en super god planløsning. I har det hele i stueplan + ekstra værelser ovenpå, så huset rummer alt det I har brug for i et plan. Indenfor de senere år har ejer foretaget en del renoveringer, såsom køkken, bryggers, varmepumpe m.v. Huset fremtræder overalt meget lyst og indbydende. Desuden er huset særdeles billig og nem hvad angår varme – fjernvarme, varmepumpe og gulvvarme i stueetage. Huset er særdeles velegnet til enlige, par, mindre børnefamilier og seniorer ligesom huset også er meget oplagt til udlejning og sekundært brug.

Indretning: Husets entré giver adgang til stue, badeværelse og 1. sal. Et virkelig fint badeværelse med en god størrelse, hvor der er lyse fliser, muret bruseniche, hvidt skabsarrangement og plads til opbevaring. En dejlig stue med masser af lysindfald. Her kan I indrette jer på flere måder. I åben forbindelse med stuen finder I det nyere køkken/alrum. Meget pænt og lyst køkken med masser af plads i de mange hvide skuffer og skabe. I forlængelse af køkkenet finder I et fint bryggers med hvidt inventar og plads til vaskefaciliteter. Herfra kan I bevæge jer ud i den lukkede gårdhave eller videre til et super fint og lyst soveværelse. 1. salen byder på repos og 2 gode værelser.

En super nem grund hører til huset her. En lukket gårdhave, der er belagt med fliser – nemmere bliver det ikke. Heromme kan I sidde for jer selv uden at blive generet. Der er parkeringspladser bag huset på den anden side af stakittet med indkørsel fra N. Quistgaards Gade, så det er altid muligt at jer og jeres gæster at parkere bilen.

Her er hjemmet, hvor det hele er super nemt og ligetil. Alt er klar til indflytning – I behøver ikke at røre en finger. Et rigtig godt hus til pengene!

BESIGTIGELSE AF EJENDOMMEN SKAL SKE EFTER FORUDGÅENDE AFTALE MED EDC MORS…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Nørrebro 36 , 7900 Nykøbing M585.000 kr.7.065 kr/㎡Ejer Udgifter: 649 kr/mdrRækkehus/FritidsboligEnergimærke: BStørrelse: 82 ㎡Grund: 155 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1900

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x