Ålhøjvej 1, 8653 Them

8653 alhojvej 1 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Stor, velholdt villa i naturskønne omgivelser

På Ålhøjvej 1 ligger denne fortrinlige ejendom, der til nærmest alle sider er omgivet af smuk natur og vidtstrakte skove. Placeringen mellem Them mod nord og Bryrup lidt mod syd er både meget fredelig og fordelagtigt bynær, og hvad angår selve huset er især den rigelige plads og de mange værelser et af stedets kendetegn. Masser af plads er også et karakteristikum for grunden, der med de 7.218 kvadratmeter giver anledning til et væld af muligheder.

En velkomponeret bolig

Ejendommen er oprindeligt fra 1897, og den uFndergik i perioden 2000 til 2005 en større istandsættelse, der bragte stedet op til den høje standard, som det har i dag. De mange ændringer omfattende blandt andet modifikationer af rumfordelingen, tilføjelsen af det flotte, sorte tegltag og isætningen af trævinduer og -døre. Dobbeltgaragen og huset blev bygget sammen, og man opførte et pænt udhus i træ.

Husets fine udseende med kviste, kobberspir og klassiske detaljer får selskab af en god rumfordeling og en perlerække af fine materialer. På de i alt 320 kvadratmeter er der eksempelvis de nydelige, højloftede stuer, der prydes af store lysindfald og smukke skifergulve, og herpå følger køkkenet med hvide låger og en sort bordplade. Den megen plads er endvidere udnyttet til ikke færre end ti værelser, et badeværelse og to toiletter.

Smuk have

Fra det største værelse på førstesalen kan man træde ud på en overdækket altan. Herfra er der en fornem udsigt, og man får det fulde blik for, at ejendommen ligger indkapslet bag store, grønne træer og naturrige arealer.

På forsiden af huset er der anlagt en stor gårdsplads med herregårdssten og stensætning med munkesten, og just foran stuen på den anden side af huset ser man en fornem terrasse. Den vender direkte mod syd, og man har herfra en dejlig udsigt til den anseelige græsplæne, som udgør det meste af grundens areal. Ved flisegangene er der lagt natursten i dekorative mønstre, og midt på plænen er der en høj med stensætning af svære~kampesten.

Beliggenhedens mange fordele

Ejendommen ligger højt hævet i landskaberne syd for Silkeborg. Området er naturskønt til overmål, og er et kendetegn for ejendommen og omegnen. Ikke desto mindre er der kun fire kilometer til Them, hvor man kan tilgå alt fra skole til dagligvarebutikker og idrætsfaciliteter.

I et lidt større perspektiv er adressen også fordelagtig med de overkommelige rejsetider til mange af regionens større byer. Det gælder eksempelvis for Aarhus, Herning, Horsens og Vejle.

Liebhaver…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Ålhøjvej 1 , 8653 Them4.875.000 kr.22.569 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.221 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 201 ㎡Grund: 7218 ㎡Antal værelser: 12Opført i: 1897Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-02 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x