Maglebyvej 32, 4230 Skælskør

4230 maglebyvej 32 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Pænt og velholdt 1-plans villa

Når du ankommer til denne ejendom i Magleby, er du ikke i tvivl om at alting er passet og plejet. Sælger i deres ejertid på 16 år løbende renoveret og moderniseret deres ejendom.

Huset opvarmes med centralvarme fra naturgasfyr og i stuen findes en pillebrændeovn, som kan supplere på de kølige aftener eller de kolde dage. Som huset er indrettet i dag, så er der to soveværelser. Oprindeligt havde huset tre værelser, og det kan nemt etableres igen, hvis du måtte have dette behov.

Magleby er en mindre landsby, som ligger ca. 5 minutters kørsel fra Skælskør. Der er busforbindelse fra Magleby og du kan nå fodsporet indenfor ca. 5 minutter på en cykel.

Boligen er indrettet således: Entré, pænt badeværelse med bruseniche, hyggeligt køkken/alrum med god plads til spisebord og i åben forbindelse til køkkenet, som er i fine lyse elementer. Fra køkkenet er der adgang til viktualierum, hvor dine store indkøb kan være. Herudover rummer huset en separat forældreafdeling med eget toilet (der har tidligere været et bad), en stor opholdsstue med pilleovnen og et værelse.

Tilhørende er en carport og et fint udhus. Haven er flot anlagt med træer og buske. Den er omkranset af en hæk, som her kan du være helt privat. Du kan nyde livet på den store fliseterrasse, hvor der kan sidde mange mennesker. Alt i alt, så har du muligheden for at købe en fin bolig til en fair pris.

Vil du vide mere om denne ejendom eller booke en fremvisning, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte EDC i Skælskør. Vi kan træffes alle ugens 7 dage mellem kl. 8.00 og 22.00….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Maglebyvej 32 , 4230 Skælskør995.000 kr.7.431 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.353 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 121 ㎡Grund: 950 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1750Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-14 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x