Amager Landevej 84 0-th, 2770 Kastrup

2770 amager landevej 84 0 th 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Flot 3er med central beliggenhed

Åbent hus med tilmeldingskrav 23/8 – klik på billede –

Velkommen til denne veludnyttede lejlighed beliggende på Amager Landevej 84. Denne rummelige bolig er perfekt til både familier, par eller bare dig, der søger et hjem med masser af plads og de faciliteter som Amager byder på.
Lejligheden byder dig velkommen med en stor entré, hvor der er god plads til opbevaring af overtøj og sko. Det store badeværelse er udstyret med en separat bruseniche. Stuen, hjemmets hjerte har masser af naturligt lys og plads til både sofagruppe og spisebord. Det rummelige køkken har masser af skabs- og bordplads, med mulighed for en hyggelig spisekrog, hvor morgenkaffen kan nydes.
Det store soveværelse tilbyder masser af plads til en stor dobbeltseng og garderobeskabe, hvilket skaber et fredfyldt rum til en god nattesøvn. Udover soveværelset er der et andet værelse, som kan bruges som børneværelse, gæsteværelse eller hjemmekontor. Hele lejligheden har pæne gulve, der giver et ensartet og elegant udtryk gennem alle rum.
Beliggende på Amager Landevej er du tæt på både indkøbsmuligheder, offentlig transport og grønne områder, hvilket giver en perfekt kombination af byliv og natur.
Denne lejlighed er et oplagt valg for dig, der søger en stor og rummelig bolig med moderne faciliteter. Kom og oplev dit nye hjem – book en fremvisning i dag! Kontakt os for yderligere information og for at arrangere en fremvisning. Vi ser frem til at vise dig denne skønne lejlighed!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Amager Landevej 84 0-th, 2770 Kastrup2.495.000 kr.35.643 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.989 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: DStørrelse: 70 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1946

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x