Skt. Jørgens Gade 93, 5000 Odense C

5000 skt jorgens gade 93 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Stilfuldt byhus med eftertragtet beliggenhed og gåafstand til centrum

Velkommen til dette indbydende byhus, opført i 1910, som byder på en perfekt kombination af klassisk charme og moderne komfort. Ejendommen er beliggende i det attraktive og hyggelige byhusområde Skt. Jørgens Gade, tæt på alle dagligdagens faciliteter og Odense centrum. Her finder du indkøbsmuligheder, offentlig transport og grønne områder lige ved hånden.

Ved ankomst til huset bliver du straks betaget af rummeligheden, der præger hele boligen. Den imponerende loftshøjde giver en følelse af luft og plads. Stueetagen er hjemmets centrale samlingspunkt, hvor køkken, spiseplads og opholdsstue harmonisk forenes i et åbent og rummeligt miljø. Herfra er der direkte udgang til den hyggelige have, som byder på en flisebelagt terrasse og et dejligt græsareal – perfekt til afslapning og udendørs aktiviteter. Denne etage rummer også et lækkert badeværelse.

Første salen er indrettet med fire rummelige værelser, hvoraf to har kig til den dejlige have. Her er der god plads til både familie og gæster, eller mulighed for at indrette et hjemmekontor.

Dette charmerende byhus på Skt. Jørgens Gade 93 er en sjælden mulighed for at bo centralt i Odense C, i et område fyldt med historie. Kom og oplev dette skønne byhus, der forener klassisk charme med moderne bekvemmeligheder, og gør det til det ideelle hjem for dig og din familie….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Skt. Jørgens Gade 93 , 5000 Odense C4.495.000 kr.44.220 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.212 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 144 ㎡Grund: 313 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1910Sidste tilstandrapport er fra: 2024-07-10 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x