Nellikevej 1, 8766 Nørre Snede

8766 nellikevej 1 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Præsentabel lys villa på 152 kvm. i et plan

Åbent hus med tilmeldingskrav 30/8 – klik på billede –

Pæn familievilla centralt beliggende i Nr. Snede – indrettet med hele 4 soverum. Her er plads til at udleve familielivet både indvendig men også udvendig hvor man bl.a. beriges med en dejlig lukket have med plads til udeliv og skøn terrasse.

Præsentabel lys villa, med superflot anlagt have/stensætning foran villaen. Flotte udendørs arealer. God beliggenhed på en stikvej til en lukket villavej – masser af skøn plads til at børnene kan lege på, uden at skulle være bange for gennemgående trafik. Så er man et ungt par eller en lille familie med børn der søger en ejerbolig, så kunne denne være et godt bud.

Villa med et samlet boligareal på 152 kvm. fordelt på et-plan og som er opført i 1970 i hvide kalksandsten. Til villaen er der en som nævnt god baghave med plads til børenes leg og en flot anlagt terrasse, hvor man kan sidde og nyde kaffen og grillmaden, når vejret tillader det. Herudover medfølger 34 kvm. carport som er sammenbygget med naboens carport. Samt udhus på 11 kvm. velegnet til redskabsskur.

Villaen er indrettet på følgende måde:

Bryggers med klinkegulv og fliser på vægge. Bordplade med vask nedfældet samt plads til vaskemaskine og tørretumbler. Selvstændigt værelse med eget badeværelse – yderst velegnet til teenageren eller evt. som udlejning af værelse med eget bad. Der er ikke indlagt centralvarme i værelse. Mellemgang med adgang til stort værelse og til et mindre værelse. Herudover soveværelse med skabsvæg, samt adgang til stort badeværelse med kar, bruseniche og i det hele taget bare godt rummeligt. Vindfang/forgang. Godt rummeligt køkken med spiseplads – dejlig lyst og med direkte adgang til vinkelstue med de skønne store vinduer med masser af lysindfald, og udgang til den dejlige terrasse.

En virkelig dejlig villa med plads til familien med 2-3 børn.

Fakta omkring ejendommen:

Rygninger er skiftet i juli 2019, hvor eternittag også er renset og malet, samt eftergået og skiftet nogen plader.

Hele haven bagtil er indhegnet med rivnet i hækken som er godt vokset til, så det ikke bemærkes.

Opvarmes ved fjernvarme.

Regnvand og spildevand er separeret jf. byggeansøgning i 1969.

Carport er jf. byggeansøgning i 1977 bygget over skel sammen med naboejendom – Bellisvej 91. Dvs. der er dobbeltcarport sammen med nabo, hvor der hører 34 kvm. til nærværende ejendom.

Tidligere integreret garage og redskabsrum, er inddraget til beboelse og indrettet med dels badeværelse og tilhørende værelse, og et areal inddraget og lagt til et eksisterende værelse.

Området:

Nørre Snede – byen med kraft og hjerte, velfungerende lokalsamfund, skønt placeret på den midtjyske højderyg nær Rørbæk Sø, fyrreskove og kuperede terræner. Du kan komme tæt på naturen ad de mange stier i området. Hærvejen indbyder til længere ture, og Hjertestien omkring byen dækker motionister og livsnyderes behov. Geografisk ligger Nørre Snede perfekt i forhold til jobsøgning til dem der kører et stykke til arbejde. Der er gode pendlermuli…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Nellikevej 1 , 8766 Nørre Snede1.095.000 kr.6.924 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.499 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 152 ㎡Grund: 785 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1970Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-15 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x