Klosterlunden 1, 9490 Pandrup

9490 klosterlunden 1 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Ekstraordinær og eksklusiv villa fra 2020 med luksuriøse detaljer og unik arkitektur

Åbent hus med tilmeldingskrav 25/8 – klik på billede –

Ekstraordinær og eksklusiv villa fra 2020 med luksuriøse detaljer og unik arkitektur

Drømmer du om en bolig, der kombinerer elegance, eksklusivitet og kvalitetsmaterialer? Så er denne unikke villa på 271 m², beliggende i naturskønne omgivelser i Pandrup, noget for dig.
Villaen, opført i 2020, er beklædt med natur skiffer og har zinkindækninger, der sikrer et tidløst og eksklusivt udtryk. Med en enestående beliggenhed og udsigt til åbne marker, er her tale om en bolig, der henvender sig til den kræsne køber.
Indvendigt mødes du af polerede betongulve med integreret gulvvarme, som sikrer komfort i alle årets måneder. Troldtex lofterne, udstyret med LED-spots, skaber en behagelig akustik og giver et stilrent look, der passer perfekt til husets moderne design. Det åbne køkken/alrum er hjertet i boligen, hvor store vinduespartier giver et fantastisk lysindfald og skaber en harmonisk forbindelse mellem inde og ude. Køkkenet er fra Rotpunkt og udført i de bedste materialer, hvor både design og funktionalitet er i top. Dertil finder du et viktualierum, som giver ekstra opbevaringsplads.
Boligen byder desuden på en luksuriøs forældreafdeling, hvor soveværelset er forbundet med et rummeligt walk-in closet og et badeværelse i særklasse. Badeværelset er udstyret med både bruseniche og badekar, så du kan vælge mellem et hurtigt brusebad eller en afslappende stund i badekarret.
Til børnene er der tre gode værelser, hvoraf to af dem i dag har gulvtæppe, men med polerede betongulve liggende under. Et ekstra badeværelse sikrer, at der er god plads til hele familien. Derudover finder du et lækkert bryggers med et ovenlysvindue, der lader naturligt lys strømme ind og skaber en lys og indbydende atmosfære.
For vinelskeren er der indrettet et yderst eksklusivt vinrum med vinkælder, hvor du kan opbevare og nyde dine yndlingsvine under optimale forhold.
Udenfor finder du en dobbelt carport samt to indbyggede disponible rum med el-porte, som giver rigelig plads til både biler og opbevaring. Grunden er unik og omhyggeligt anlagt med tanke på både æstetik og funktionalitet.
Med kun 10 minutter til Aabybro, 30 minutter til Aalborg, og kort afstand til den populære ferieby Blokhus, bor du centralt med let adgang til både byliv og naturoplevelser. Endvidere er der gåafstand til den nye skole, hvilket gør boligen ideel til børnefamilier….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Klosterlunden 1 , 9490 Pandrup4.495.000 kr.15.695 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.285 kr/mdrVillaEnergimærke: A2015Størrelse: 271 ㎡Grund: 1272 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2020Sidste tilstandrapport er fra: 2024-03-25 check den her

Klosterlunden 1, 9490 Pandrup

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Imponerende nyopført villa i bedste materialer og unikke detaljer – Skal opleves!

Helt fantastisk og unik bolig, på dejlig grund i kanten af Pandrup by, med skøn udsigt til natur og marker. Gåafstand til byens indkøb og cykelafstand til den nye skole, idrætscenter mv., og kun 1/2 times kørsel fra Aalborg. Huset er opført i 2020, med 271 kvm bolig, 50 kvm. carport, 26 kvm integrerede skure, og 28 kvm. overdækket terrasse. Fremstår over alt i flot og spændende stil med moderne og vedligeholdelsesfri materialer. Indvendigt med polerede betongulve med gulvvarme over alt, troldtek…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Klosterlunden 1 , 9490 Pandrup2.195.000 kr.12.060 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.308 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 271 ㎡Grund: 1272 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2020Sidste tilstandrapport er fra: 2024-03-25 check den her