Norup Høje 20, 5450 Otterup

5450 norup hoje 20 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Velplejet villa i naturskønne omgivelser nær Otterup – skal ses!

Nydelig og velplejet villa på stor grund og med god beliggenhed på lukket vej – direkte ud til åbne marker – naturskønt og børnevenligt. Kun 3 km. til Otterup by, der rummer alle dagens fornødenheder – skole, børnepasning, idrætsfaciliteter, et godt handelsliv med særdeles gode indkøbsmuligheder. Kort afstand til de gode Nordfynske badestrande.

Villaen har et velindrettet og ganske effektivt boligareal på 114 m2 der indeh. entre/bryggers – flot køkken/alrum med lyse elemnter og gode hvidevarer – dejlig spise-/opholdsstue med brændeovn og udgang til terrasse/have – pænt lyst badeværelse med fast bord/vask/skabsarrangement, bruseniche, lyse vægge, lyse klinker/gulvvarme/håndkl.tørrer – soværelse med skab – 2 børneværelser.

23 m2 carport/udhus

Villaen har gule teglsten i facader, eternittag – afrenset, med ny rygning og nye gavltrekanter, gode termovinduer, trægulve, træ-/gipslofter. Villaen er velisoleret og opvarmes med luft-til-vand varmepumpe og der er monteret elekrisk aftræk over brændeovnen, som flytter den varme luft til andre steder i boligen, hvilket giver en særdeles lav fyringsudgift og en flot energimærkning – se det udarbejdede energimærke. Der er mulighed for tilslutning til WAOO ved Energi Fyn – med både TV og internet. Pænt haveanlæg med stor flisebelagt terrasse ved stueudgang – med elektrisk markiseoverdækning.

En flot og velplejet villa der løbende er renoveret/vedligeholdt og fremstår i helt perfekt stand – såvel ude som inde!

Kom og kig – vi fremviser gerne!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Norup Høje 20 , 5450 Otterup895.000 kr.7.617 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.290 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 114 ㎡Grund: 1494 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1973Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-06 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x