St.St.Blichers Vej 14, 8370 Hadsten

8370 st st blichers vej 14 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Familievilla i naturskønne omgivelser!

Åbent hus med tilmeldingskrav 25/8 – klik på billede –

Velkommen til St. St. Blichers Vej 14 i Hadsten – en rummelig villa beliggende i et naturskønt og fredeligt område.
Boligen byder på 263 kvadratmeter, hvilket giver god plads til den store familie eller familien, der har brug for ekstra plads. Grunden på 863 kvm tilbyder rigelig plads til aktiviteter og hygge. Med den store græsplæne er der mulighed for boldspil og leg for både børn og voksne, mens den sydvestvendte terrasse indbyder til afslapning og hyggelige stunder i solen. De store frugttræer skaber en idyllisk atmosfære og leverer frisk frugt om sommeren. Udsigten over markerne fra baghaven forstærker følelsen af ro og frihed, hvilket gør haven til et ideelt sted for både aktive og afslappende øjeblikke med familie og venner.
Indenfor finder du et praktisk køkkenalrum, der fungerer som boligens samlingspunkt med plads til både madlavning og lektielæsning. Derudover rummer huset 5 værelser og 2 stuer, fordelt på stueplan og 1. sal, hvilket giver stor fleksibilitet i indretningen og mulighed for både opholds- og kontorplads. Boligen har desuden 3 badeværelser, hvilket gør hverdagen mere bekvem og giver hele familien mulighed for at komme ud ad døren samtidig.
Ejendommen har også en garage med plads til bilen samt ekstra opbevaring til cykler, værktøj eller hobbyprojekter.
Med sin beliggenhed på en rolig villavej og den smukke udsigt over markerne, er St. St. Blichers Vej 14 et ideelt hjem for en familie, der ønsker ro og samtidig masser af plads.
Kunne denne bolig blive dit kommende hjem? Kontakt os allerede i dag for en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

St.St.Blichers Vej 14 , 8370 Hadsten2.995.000 kr.11.328 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.608 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 263 ㎡Grund: 863 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1997Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-21 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x