Frejasvej 18, 8800 Viborg

8800 frejasvej 18 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende villa med mange boligkvadratmeter nær søerne i nordbyen

I den flotte rødstensvilla på Frejasvej 18 får I masser af plads med hele 214 boligkvadratmeter, hvor 76 af dem består af en tør kælder med gulvvarme, som er delvist over jordhøjde og dermed højloftet og lys. Villaen har dertil bibeholdt sin charme fra byggeåret 1947 med blandt andet originale trægulve i størstedelen af hjemmet. Den indbydende rødstensfacade præsenterer sig også pænt på den 895 m2 grund, som tilmed rummer god udhusplads og dobbeltcarport.

Stueetagen består af et rummeligt køkken-alrum, der er stilrent indrettet med et klassisk Multiform køkken og brændeovn samt direkte udgang til stor og ugeneret terrasse. Fra alrummet føres I også ind i den første af to sammenhængende stuer, som giver nogle suveræne og veloplyste rammer til at samle familier og venner til hyggelige middage og festlige sammenkomster.

På førstesalen er der tre værelser, hvoraf det ene har indbygget skabsvæg samt opgang til hems på andensalen. Der er også et badeværelse på førstesalen, som suppleres af et gæstetoilet i stueplan og et badeværelse yderligere i kælderen. Hernede er der ydermere fire disponible rum i boligstandard og et stort bryggers.

I vil opleve masser af privatliv i haven, der strækker sig omkring huset, hvor den rummelige græsplæne bagved er perfekt til børneleg og andre udendørsaktiviteter. Her kan I også nyde tid på den hævede træterrasse, hvorfra I har kig til de smukke æbletræer i den dejlige lukkede have samt de høje træer og grønne omgivelser ind mod naboerne.

I får søde naboer på denne lukkede villavej, som for alvor kendetegnes ved den rolige og trygge atmosfære. Herfra er I samtidig tæt på byen med adgang til diverse daginstitutioner, Nordre Skole og indkøbsmuligheder inden for en kilometer. Også den smukke Nørresø med Nørresøbadet og den nærliggende Digterparken er i kort gåafstand….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Frejasvej 18 , 8800 Viborg3.395.000 kr.19.802 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.430 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 138 ㎡Grund: 895 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1947Sidste tilstandrapport er fra: 2018-11-06 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x