Østergade 48, 6840 Oksbøl

6840 ostergade 48 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Stemningsfuldt 2005-bjælkehus med unikke udearealer

Leder I efter en unik bolig med masser af charme og stemning? Så kast et blik på dette veludførte bjælkehus i Oksbøls bymidte, der ligger tæt på indkøb, stationen, stadion og meget mere. Huset er fra 2005, hvilket afspejler sig i den gennemførte planløsning, der passer særdeles godt til parret, som søger en kombination mellem moderne faciliteter og stemningsfuld indretning. Unikke og fyldt med stemning er også de fantastiske udearealer, der byder på egen havedam og to lækre terrasser.

Når I ankommer til adressen, vil det første der møder jeres blik være den smukke bjælkefacade. I sammenhæng med huset er der opført en dobbelt carport, som giver jer direkte adgang til entréen. Indenfor er stilen en god blanding af henholdsvis rustikke, hvidmalede vandskurede vægge og træbeklædte ydervægge samt lyse gulve, som alle bidrager til en fantastisk atmosfære.

Boligens midtpunkt er køkkenalrummet, der er designet med et ovenlysvindue og et bredt vinduesparti, som giver masser af naturligt lys til rummet. Køkkenet står flot frem med et elegant, sort møblement, der gøres selskab af et stilfuldt gaskomfur. I forlængelse af alrummet er der adgang til stuen, hvor der kan arrangeres en hyggelig afdeling til de bløde møbler. Bemærk også den fantastiske udsigt til haven!

Alrummet fordeler til boligens to værelser. Soveværelset har indbyggede garderobeskabe og direkte adgang til eget badeværelse med spa, der sætter selvforkælelse på dagsordenen. I huset andet afdeling, med egen indgang, findes et værelse med hems samt endnu et badeværelse. Herudover er et flot bryggers med masser af opbevaringsplads.
Haven er en oplevelse ud over det sædvanlige, og I kommer med garanti til at elske de to fantastiske terrasser, havedammen og den flotte beplantning, der på smukkeste vis binder udearealer sammen og skaber et idyllisk opholdssted.

Bestil en fremvisning hos EDC Varde….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Østergade 48 , 6840 Oksbøl1.795.000 kr.12.513 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.381 kr/mdrVillaEnergimærke: A2010Størrelse: 117 ㎡Grund: 960 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 2005Sidste tilstandrapport er fra: 2024-06-25 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x