Egelyst 13, 7430 Ikast

7430 egelyst 13 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Ekstraordinær kvalitetsvilla fra 2023

Åbent hus med tilmeldingskrav 25/8 – klik på billede –

Velkommen til Egelyst 13. En fuldstændig fantastisk ejendom hvor der ikke er blevet sparet på noget som helst. Villaen er beliggende i et børnevenligt og roligt villakvarter i gåafstand til søer, grønne områder, handelsskole, gymnasium mm. Ejendommen som er opført i helt unikke kvalitetsmaterialer, er på hele 212 kvm. beboelse + 85 kvm. stor garage med gulvvarme. Udenfor er der også kræset for detaljer med belægningssten hele vejen rundt om huset, flere gode terrasser og en nem og overskuelig flot have. Villaen er præget af et fantastisk lys, med to rigtig gode loftshøjder, kvalitetsmaterialer og en fantastisk planløsning. Villaen er med troldtext lofter og gennemgående trægulv. Huset er bygget med to loftshøjder, som skaber unikke rum. Der er SG SMART styring af lys og solceller monteret på taget.

Indretning: Man bydes velkommen i en stor, rummelig og lys entré, som kan føres en videre til højre ind til et dejligt bryggers med masser af skabe, håndvask, store klinker, ovenlysvindue og direkte adgang til den store garage. Derudover ligger der et gæstebadeværelse, med brus, ovenlysvindue og KVIK møbel.

Villaen er indrettet med 3 rigtig gode og store børneværelse, samt et super kontor i den ene afdeling. Derudover har man et stort soveværelse med adgang til eget badeværelse, som er i en klasse for sig selv. I badeværelset er der et helt unikt lysindfald med ovenlysvindue og terrassedør til udendørsbruser. Badeværelset har store klinker, badekar, 2 brusere og KVIK møbel.

Køkken-alrummet er i en liga for sig selv. Stort køkken fra KVIK med ø, rigtig meget skabsplads, og åbent viktualierum. I rummet er der god plads til spisebordet og direkte udgang til terrassen. Der kommer et helt fantastisk lysindfald fra de store sydvendte vinduer. Den store stue er i forbindelse med køkken-alrummet, dog med en mindre afskærmet indgang, hvilket gør at man virkelig fornemmer stuestemningen. Her er også et rigtig godt lysindfald fra de store vinduer.

Søger I noget ud over det sædvanlige og har en sans for detaljer og kvalitet, så er

Egelyst 13 lige noget for jer….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Egelyst 13 , 7430 Ikast5.895.000 kr.25.273 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.896 kr/mdrVillaEnergimærke: A2020Størrelse: 212 ㎡Grund: 1170 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 2023

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x