Aalborgvej 14, 9575 Terndrup

9575 aalborgvej 14 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Landlig idyl med mange muligheder. Ejendom med stor have og plads til både privatliv og erhverv

Åbent hus med tilmeldingskrav 30/8 – klik på billede –

Velkommen til Aalborgvej 14 i Terndrup, en ejendom hvor landlig charme kombineres med moderne faciliteter og et væld af muligheder. Her får du et hjem med masser af plads og spændende detaljer, perfekt for dig, der ønsker en bolig med både karakter og funktionalitet.

Ejendommen er opvarmet med jordvarme, hvilket sikrer en energieffektiv løsning og et godt energimærke. Der har tidligere været udlejet en del af boligen til Airbnb, hvilket har givet en ekstra indtægt, som stadig kan udnyttes som en attraktiv mulighed.

Stueetagen byder på et rummeligt landkøkken med en indbydende brændeovn, der skaber en hyggelig stemning. Herfra er der direkte udgang til en stor terrasse, hvorfra du kan nyde udsigten over den varierende og spændende have, som rummer både shelter og bålplads. Haven inviterer til både afslapning og udendørs aktiviteter, og den er ideel til dem, der elsker at tilbringe tid i naturen.

Bryggerset er praktisk indrettet med gulvvarme, og i kælderen er der mulighed for at indrette et viktualierum, som kan være perfekt til opbevaring af madvarer. Hallen, som forbinder rummene, har en trappe til første sal, hvor du finder et stort soveværelse, tre yderligere værelser samt et badeværelse.

Udbygningerne på ejendommen har tidligere været brugt til hundepension, og med både lade og værksted er der mange muligheder for at etablere en håndværkervirksomhed eller anden erhvervsmæssig aktivitet.

Aalborgvej 14 er en ejendom med sjæl og mange muligheder. Med sin store have, fleksible ruminddeling og de gode udbygninger tilbyder denne bolig en unik chance for at skabe et hjem, der både kan rumme privatliv og erhvervsmæssige aktiviteter i naturskønne omgivelser.
©EDC Terndrup

VARME
Ejendommen opvarmes med jordvarme, solceller, brændeovn fra ca 2005

VAND
Ejendommen er tilsluttet Terndrup vandværk

KLOAK
Ejendommen har septictank med nedsivning…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Aalborgvej 14 , 9575 Terndrup1.995.000 kr.5.552 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.266 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 256 ㎡Grund: 5313 ㎡Antal værelser: 8Opført i: 1907

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x