Hamborgskovvej 54, 4800 Nykøbing F

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Flot istandsat villa få hundrede meter fra Guldborgsund og skoven

På en stille villavej i Sundby, helt tæt på vandet og skoven, ligger denne pæne villa på en stor, solrig grund. Huset er fra 1946 og er istandsat fra kælder til kvist, så det står fuldstændig indflytningsklart. De mange boligkvadratmeter fordeler sig på to plan plus en absolut brugbar kælder under hele huset. Dertil er der en dobbelt carport samt et redskabsskur fra 2020.

I stueplan har I et særdeles rummeligt køkken, hvor loftshøjden understreges af de fine, grå elementer. Det U-formede køkken leverer god plads til både opbevaring og madlavning, og i den anden ende af rummet er der en god spiseplads. Den egentlige spisestue ligger i et flot, åbent forløb med dagligstuen, adskilt af et sæt franske døre. Store vinduespartier sørger for et smukt lysindfald og fra den ene stue er der direkte adgang til en lækker træterrasse.

Det ene af husets to værelser ligger i stueplan, ved siden af et pænt badeværelse med bruseniche, mens det andet værelse ligger på førstesalen, hvor I ligeledes har et rummeligt badeværelse, dette med badekar. Førstesalen byder desuden på en stor, lys stue med mulighed for at etablere ekstra værelser. Bemærk i øvrigt de charmerende, fritlagte spær i loftet.

Udenfor, i læ mellem carport, hus og skur, er der anlagt en stor fliseterrasse med skøn gårdhavestemning, mens I på træterrassen i haven kan nyde solen helt til solnedgang. I haven finder I desuden alt fra kirsebær, valnødder og blommer til farverige bede og buske.

På Hamborgskovvej 54 bor I roligt og naturskønt, med badebroen lige nede af vejen og skoven små fem minutter væk. Indenfor en radius af to kilometer finder I desuden alt fra indkøb, bus og tog til daginstitutioner og skole….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hamborgskovvej 54 , 4800 Nykøbing F3.295.000 kr.14.842 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.624 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 178 ㎡Grund: 1325 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1946Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-22 check den her