Møgelgårdsvej 61, 8520 Lystrup

8520 mogelgardsvej 61 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Villa med naturskøn beliggenhed

Velkommen til Møgelgårdsvej 61 – en charmerende og fritliggende ejendom beliggende i det naturskønne Lystrup. Denne bolig tilbyder 142 m² beboelse, perfekt fordelt på en rummelig og funktionel planløsning, samt 33 m² garage/udhus. Derudover finder I på ejendommen en brugbar kælder samt et dejligt orangeri/drivhus.

Når du træder ind i huset, mødes du af en stor og indbydende stue med en fantastisk udsigt over det smukke, bølgende landskab. Her er der rigelig plads til både spiseafdeling og hyggelige opholdsstunder med familie og venner. De store vinduespartier lader lyset strømme ind og skaber en behagelig atmosfære.

Køkkenet er lyst og rummeligt, med en dejlig spiseplads og en imponerende udsigt over de omkringliggende marker. Det er et oplagt sted at nyde morgenkaffen, mens solen står op over landskabet.

Boligen rummer et stort soveværelse med indbyggede skabe samt 2 gode værelser, begge med ideelle størrelser til børneværelser, kontor eller gæsteværelser. Det store toilet er forberedt til bruser, og kan derved let blive omdannet til et badeværelse. Desuden er der et badeværelse, der er udstyret med vaskefaciliteter, så du har alt, hvad du behøver, lige ved hånden.

Udenfor finder du en skøn have med flere frugttræer, som både tilføjer charme og mulighed for at nyde friske frugter direkte fra egen grund. Terrassen er et andet højdepunkt ved denne ejendom – her kan du nyde den fantastiske udsigt, slappe af med en god bog, eller tilbringe hyggelige aftener med grill og solnedgang.

Møgelgårdsvej 61 er en sjælden perle, der kombinerer en gennemtænkt planløsning og en fremragende beliggenhed med naturskøn udsigt. Dette hjem er ideelt for dig, der ønsker en tilværelse tæt på naturen, men stadig med nem adgang til byens bekvemmeligheder….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Møgelgårdsvej 61 , 8520 Lystrup1.995.000 kr.12.780 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.246 kr/mdrVillaEnergimærke: FStørrelse: 142 ㎡Grund: 853 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1965Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-13 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x