Sønderkær 18, 7400 Herning

7400 sonderkaer 18 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Særdeles velholdt villa i Gjellerup

På den helt lukkede stikvej her på Sønderkær i Gjellerup, finder du denne sædeles velholdte villa, hvor de første ejere af villaen, nu ønsker at sælge efter 48 år på samme adresse. Villaen ligger i et roligt og meget børnevenligt område, hvor børnene kan færdes trygt med legekammerater i nærområdet. Villaen er løbende vedligeholdt med bl.a. vinduer fra 2014 samt nyt lækkert køkken og bryggers fra 2012. Grunden er sydvestvendt, så der er masser af muligheder for at nyde solen på terrassen, mens børnene leger i haven. Til villaen er der også en dejlig stor dobbelt carport og 2 gode skure/opbevaringsrum. Indkørslen er flisebelagt og dejlig bred, så man nemt kan køre forbi hinanden uden at skulle flytte bilen. Villaen opvarmes med fjernvarme.

INDRETNING:

Indretningen i denne villa er helt optimal til en børnefamilie, der har brug for tre børneværelser, og hvor det i dagligdagen er rigtig dejligt – og praktisk med to badeværelser.

Den nydelig entre byder velkommen og herfra direkte ind i det flotte lyse køkken, der blev skiftet i 2012. Køkkenet med de flotte hvide fronter og sorte grebslister er fra TVIS køkkener, og den flotte lyse bordplade komplementerer køkkenet på fornemmeste vis. I køkkenet er der også en dejlig spiseplads, hvor familien samles i det daglige. Fra køkkenet er der indgang til en dejlig stor stue, hvor der er god plads til både opholds- og spisestue. Her er der også udgang til en helt fantastisk havestue, som virkelig forlænger sommeren på begge ender. Derudover finder man i denne villa en børneafdeling med værelser og et badeværelse samt en forældre afdeling i den anden ende af villaen, hvor der er værelse/kontor, soveværelse og indgang til det andet badeværelse, som har fået en fin renovering i 2006 med bruseniche med glasvæg og håndklædetørrer. Det praktiske bryggers blev renoveret samtidig med køkkenet og er dejlig lyst med vask og plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Her får man en villa, som er særdeles velholdt og som vil være helt ideel til en lille børnefamilie, der gerne vil bo i et stille og roligt område i hjertet af Gjellerup.

Hvis du kunne have lyst til at se denne villa, så ring til os allerede i dag, vi er klar til at fremvise ejendommen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Sønderkær 18 , 7400 Herning1.725.000 kr.12.008 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.629 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 136 ㎡Grund: 826 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1976Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-13 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x