Vinkelgade 15 0-tv, 7400 Herning

7400 vinkelgade 15 0 tv 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende og hyggelig lejlighed

På en yderst attraktiv og rolig beliggenhed i østbyen finder man denne charmerende, hyggelige og høje stuelejlighed. Lejligheden er løbende renoveret og istandsat. Lejligheden ligger i byens absolutte centrum på lukket villavej tæt på Kongrescentret med masser af kulturtilbud og gågaden med butikker, bibliotek, caféer og restauranter, samt tæt på indkøb og skoler. Bygningen er opført i 1939, og fremstår yderst pæn og velholdt. Hele ejendommen har fået udskiftet vinduer og terrassedøre med tre-lagsglas i træ/alu. i sommeren 2024. Taget er skiftet i nullerne. Lejligheden rummer et boligareal på 81kvm, og har tilhørende to depotrum i kælderen, hvor man tillige finder et stort fælles vaskerum. Lejligheden opvarmes med fjernvarme og til ejendommen hører fællesparkering.

~

Indretning:

Det første man møder er en dejlig entré med spots i loftet. Pænt køkken med hvide højglans låger samt skibsplankegulv. Ovnen er udskiftet i efteråret 2023, opvaskemaskine og køle/frys er udskiftet i efteråret 2022. I forlængelse af fordelingsgangen er et depotrum. Dejligt badeværelse med håndvaskearrangement, bruseniche, grå klinker og gulvvarme. Dejlig stor og lys stue med et helt fantastisk lysindfald. Derudover indeholder lejligheden to værelser, hvoraf det ene værelse har udgang til altan og derfra direkte adgang til en skøn lukket have. Stue, værelser og gang har flotte lyse plankegulve, som skaber den helt rigtige stemning i denne bylejlighed….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Vinkelgade 15 0-tv, 7400 Herning1.295.000 kr.15.988 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.521 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: CStørrelse: 81 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1939Sidste tilstandrapport er fra: 2006-11-10 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x