Toftekærsvej 28C, 2820 Gentofte

2820 toftekaersvej 28c 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Kunstnerens skjulte hjem i Vangede: Plads til liv, drømme og fremtidens eventyr

Der findes et hjem på Toftekærsvej 28C i det hyggelige Vangede, Gentofte. Med sine 218 kvadratmeter boligareal og yderligere 117 kvadratmeter i en lys, anvendelig kælder, byder huset på plads nok til både drømme og dagligdagens behov. Kælderen er en skat i sig selv, hvor der er rig mulighed for at skabe en teenageafdeling, et hobbyrum, måske en hyggelig hjemmebiograf – eller alle dele hvis man ønsker – plads er der nemlig rigeligt af.

Husets indretning byder på seks rummelige værelser, der giver masser af fleksibilitet. Den store stue og køkkenalrummet er hjemmets samlingspunkt, hvor der er plads til at samle familien omkring middagsbordet, eller til at skabe en endnu større stue, hvis færre værelser ønskes. Her er rammerne skabt til både nærvær og samvær, og mulighederne for at tilpasse rummene til netop dine behov er mange.

Udenfor folder en dejlig, frodig have sig ud – et privat fristed, skjult væk på koteletgrunden. Her kan du finde ro i de grønne omgivelser, lade børnene lege i det lukkede, eller nyde en kop kaffe på terrassen. Og når aftenen falder på, er terrassen den perfekte scene for en hyggelig grillaften med venner og familie, eller for en stille stund, hvor dagens indtryk kan falde på plads.

Dette hus har aldrig før været på markedet, og det bærer præg af omhu og vedligeholdelse fra ejers side. Det står robust og klar til at blive indtaget af en ny familie, der kan sætte sit eget præg – måske gennem modernisering eller ny indretning, alt efter hvad hjertet begærer – kun kreativiteten kan sætte grænserne.

Her på Toftekærsvej 28C venter et hjem, klar til at byde nye beboere velkommen. Et sted med plads til både store og små øjeblikke, hvor livet kan leves lige indtil man ikke vil mere, og hvor fremtiden kan formes efter dine ønsker….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Toftekærsvej 28C , 2820 Gentofte9.600.000 kr.36.980 kr/㎡Ejer Udgifter: 7.526 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 218 ㎡Grund: 770 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1981Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-28 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x