Møllevænget 8, 7100 Vejle

7100 mollevaenget 8 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende villa med gåafstand til skolen og hallen

Opdag denne smukke, velholdte villa, hvor klassisk charme møder moderne stil i en harmonisk forening. Bygget i 1963 og løbende vedligeholdt, fremstår ejendommen indbydende og klar til at byde sine nye ejere velkommen. Beliggende i et fredeligt kvarter, med gåafstand til skole og lokale faciliteter, er dette hjem perfekt for både familier og par, der værdsætter nærhed til hverdagens nødvendigheder samt roen ved at være lidt væk fra storbyens pulserende liv.

Hjemmet byder på 111 kvadratmeter boligareal fordelt på to velindrettede værelser; herudover et rummeligt soveværelse med praktiske indbyggede skabe, der sikrer god opbevaringsplads uden at gå på kompromis med rummets æstetik. Badeværelset er udstyret med stilfulde grå fliser, et væghængt toilet og en bruseniche – alt sammen holdt i et tidløst design.

Køkkenet står i åben forbindelse til spisestuen, hvilket skaber en følelse af rummelighed og gør det nemt at interagere med familie og venner under madlavningen. Denne åbenhed fortsætter ind i opholdsstuen, hvor store vinduer sikrer masser af naturligt lys hele dagen lang. Fra stuen er der direkte adgang til den overdækkede terrasse – det perfekte sted for afslapning eller socialisering udendørs uanset vejret.

Villaen råder også over en stor kælder på 83m2 med egen indgang. Her finder du gode disponible rum, heraf et godt multirum samt et stort bryggers/vaskerum. Kælderen byder desuden på muligheden for at etablere endnu et badeværelse efter behov eller ønske.

Udenfor venter en velholdt have, som kræver minimal vedligeholdelse; ideel for dem der sætter pris på udendørsliv uden nødvendigvis at ville bruge al fritiden på havearbejde. Haven tilbyder et hyggeligt spot med shelter og bålplads – perfekt til de lyse sommeraftener. Ejendommen inkluderer også en garage samt et yderligere skur – God mulighed til opbevaring eller som værksted.

Med sin ideelle placering tæt på daglige fornødenheder men stadig i hjertet af roligt nabolag kombinerer denne ejendom det bedste fra to verdener: En fredfyldt base med nem adgang til områdets faciliteter.

Det nævnes at ejendommen er skrevet op til fjernvarme.

Boligbutikkerne Vejle & Jelling kan hjælpe dig med finansieringen af din nye bolig. Kontakt os, og lad os guide dig igennem hele processen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Møllevænget 8 , 7100 Vejle1.495.000 kr.9.617 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.595 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 111 ㎡Grund: 650 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1963Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-14 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x