Reventlowsvej 50 3-th, 5000 Odense C

5000 reventlowsvej 50 3 th 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Flot lejlighed i supergodt kvarter Odense C – tæt på alt!

Særdeles velbeliggende lejlighed i velholdt og velordnet ejendom i attraktivt kvarter i Odense C. Tæt på byen og med kort afstand til letbanen, universitetet, teknikum, Rosengårdscentret m.v. – absolut god og central beliggenhed! Lejligheden er beliggende på 3. sal – med godt lysindfald og med flot udsigt over byen.

Lejligheden har et velindrettet boligareal på 98 m2 og indeh. entre/gang med skab – pænt køkken med ca. 8 år gl. lyst skabsinventar, elkomfur, emhætte, opvskemaskine, køle-/fryseskab og med adgang af bagtrappe til kælder og loft – dejligt badeværelse med terrazzogulv, lyse vægfliser og bruseplads – soveværelse med skabe og udgang til altan – værelse – 2-delt spise-/opholdsstue med karnap og med mulighed for ændring til stue og værelse.

Ejendommen har røde teglsten i facade, tegltag, termovinduer og opvarmes med fjernvarme. Lejligheden har flotte trægulve, pudsede lofter og med loftrosetter i bgge stuer. Lejligheden er tilsluttet Glentevejs Antennelaug og der er nu også mulighed for tilslutning til YouSee – begge med TV/internet. I kælderen forefindes vaske-/tørrerum der kan benyttes mod betaling. Til lejligheden hører brugsret til kælderrum/skab og loftrum. Ejendommen er velholdt og ejerforeningen er veladministreret.

En flot indflytningsklar lejlighed -vi fremviser gerne!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Reventlowsvej 50 3-th, 5000 Odense C2.095.000 kr.21.378 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.192 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: DStørrelse: 98 ㎡Grund: 472 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1933

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x