Norsmindevej 190, 8340 Malling

8340 norsmindevej 190 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Hesteejendom med smuk udsigt ved Norsminde

Lige nord for det gamle fiskerleje ved Norsminde øst for Malling toner denne særegne ejendom frem i de smukke landskaber. Det er særligt kombinationen af udsigten til både Kattegat, Norsminde Fjord og egne folde, der udmærker stedet, men stuehuset er tilsvarende en fornøjelse med elegante løsninger og gedigne materialer. Hestefaciliteterne er der heller ikke en finger at sætte på, der samtidig understøttes af et jordtilliggende på en smule over tolv hektar.

En sublim beliggenhedDen sydligste del af jorden afgrænses af Norsminde Fjord, og til den modsatte side er der ikke mere end nogle få hundrede meter i fugleflugt til havet. Fra førstesalen af stuehuset er der en intet mindre end imponerende udsigt, hvor man på samme tid kan få øje på det blanke vand i fjorden og bølgerne på havet. Mellem de to ligger det hyggelige fiskerleje, der i dag fungerer som lystbådehavn. Også denne er en del af omgivelserne, som man kan se fra huset.

Lokalområdet er kendetegnet ved en rig natur, og den korte afstand til Kattegat kommer også til udtryk ved nem adgang til en dejlig badestrand. Hvad angår det mere praktiske, er langt hovedparten af de faciliteter, der ofte bliver brugt i hverdagen, at finde i Malling. Den overkommelige afstand til Odder og Aarhus er ligeledes værd at bide mærke i.

Flot istandsat stuehusI 2021 undergik stuehuset en større istandsættelse. Facadens hvide mure og det mørke tag er flankeret af vinduer med smalle sprosser, og allerede fra første færd inden døre, vil man opleve resultatet af renoveringen.

I hallen er etageadskillelsen mellem stueplan og første sal fjernet, hvorved man har opnået en ægte fornemmelse af netop en hall, og herpå fortsætter den tårnhøje standard i det karakteristiske køkken-alrum. Dette rum var med al tydelighed også involveret i istandsættelsen, og køkkenet fra Svane fremstår med elegante, riflede fronter ved kogeøen, mens skabene på bagvæggen matcher de hvide bordplader.

Etagen består herudover af tre værelser, et badeværelse og et gæstetoilet ved hallen. På førstesalen er det den nævnte udsigt gennem de enorme vinduer i gavlen, som stjæler opmærksomheden. I tillæg til stuen indeholder førstesalen også et værelse. Kælderen er på 20 kvadratmeter.

Samtidig med at stuehuset blev sat i stand, blev et beboelsesafsnit i annekset etableret. Det er udført med stue og køkken i et med udgang til en skøn terrasse, der er en del af et større udemiljø med solrige flisearealer og en enkelt anlagt have.

HestefaciliteterDe gode hestefaciliteter er ikke alene foldene, der så afgjort ligger i smukke omgivelser. Det er også fine staldforhold med syv bokse, ligesom der er en stålhal til maskiner til pasning af det anseelige areal. Mest attraktivt er det imidlertid, at der både er en ridebane ude som måler 20 X 40M som har fået helt nyt toplag og en ridehal om måler cirka 16 X 36M (ej opmålt præcist af sælger), hvor der er kommet helt ny fiberbund og nyt LED lys i loftet, ligeledes har man nogle rigtig fine tilskuerforhold.

Liebhaver…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Norsmindevej 190 , 8340 Malling14.995.000 kr.56.393 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.876 kr/mdrLandejendomEnergimærke: CStørrelse: 260 ㎡Grund: 127488 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1908

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x