Pindehuggervang 5, 2840 Holte

2840 pindehuggervang 5 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Familievilla med masser af lys, indflytningsklar stand, praktisk planløsning og fredfyldt lukket villavej med udsigt til skoven!

Åbent hus med tilmeldingskrav 1/9 – klik på billede –

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed!

Kun 2 ejere i villaens historie, – her vil man ikke flytte fra 🙂

Fortryllende placering på lukket villavej i en fredfyldt beskyttet oase. Udsigt til skovbrynet, gåafstand til skoven og egen skole i kvarteret. Samtidig kort afstand til Holte Station med S-tog og alle indkøbsmulighederne her.

Villaen byder på mange muligheder og har været nydt som hyggelig og praktisk base for en stor familie de sidste mange år. Fødselsdage, fester, højtider og hverdagsaftner, – her er skønne rammer for det hele.

Boligen byder på masser af lys og herlighedsværdi! Den praktiske ensidige taghældning giver kæmpe vindues- og dørpartier mod syd/vest. Og den store træterrasse er med til at trække de grønne havearealer helt med ind i huset. Romantisk have anlagt af havearkitekt med sol dagen lang.

Der stort overdækket ankomstareal som også benyttes af hjemmets børn til hurtig parkering af cykler samt til gummistøvler, etc. Vider e til stor entre med god garderobeplads og adgang til lækkert hvidt badeværelse med flotte klinker. Ydermere 3 soveværelser i denne del af villaen, hvor der er gulvvarme.

Skøn opholdsstue med det kæmpe vinduesparti mod haven og udsigt til skovbrynet. Åbent til kontor og udgang til den store træterrasse. Også i åben forbindelse til stor spisestue. Endelig stort soveværelse med skabsvæg, lækkert badeværelse i grå, stort praktisk køkken samt bryggers.

Haven er skøn, solrig, fredfyldt og busket. Masser af idylliske pletter og praktiske funktionaliteter. Dobbelt carport, udhus., mv.

Ring for fremvisning på 45805043 eller book her via siden….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Pindehuggervang 5 , 2840 Holte9.850.000 kr.54.435 kr/㎡Ejer Udgifter: 7.559 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 177 ㎡Grund: 802 ㎡Antal værelser: 8Opført i: 1960Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-23 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x