Antwerpengade 15 2-tv, 2150 Nordhavn

2150 antwerpengade 15 2 tv 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Elegant og stilren lejlighed med sydvendt altan!

Træd ind i denne pragtfulde og familievenlige hjørnelejlighed på 114 m², hvor moderne luksus og fantastisk udsigt mødes. Med 4 velindrettede værelser får du her en bolig, hvor både hverdag og fritid får optimale rammer. Den imponerende udsigt over Nordhavn Bassin skaber en helt unik atmosfære, mens de store vinduespartier lader lyset strømme ind og fylder boligen med varme.

Det åbne opholdsmiljø er lejlighedens hjerte – et stilfuldt kombineret køkken/alrum og stue, som indbyder til både afslapning og samvær. Fra stuen træder du direkte ud på en sydvendt altan på ca. 9 m², hvor du kan nyde solens stråler det meste af dagen. Altanen er en sand oase med udsigt til Göteborg Plads og Badezone sandkaj, samtidig med at den ligger i læ og tilbyder masser af privatliv.

Køkkenet er et kapitel for sig – elegant og funktionelt, udstyret med integrerede Miele-hvidevarer og god opbevaringsplads. Badeværelset er lækkert indrettet med et væghængt toilet og en praktisk vaskesøjle. Det rummelige soveværelse byder på luksus i form af et walk-in closet, og derudover rummer lejligheden to lyse og indbydende værelser. En bolig med sans for detaljen, hvor æstetik og funktionalitet går op i en højere enhed.

Lejligheden er beliggende i den eksklusive ejerforening Havnehuset, bestående af 50 boliger, tegnet af den anerkendte Tegnestue Vandkunsten. Foreningen byder på to imponerende fælles tagterrasser på over 400 m² med loungemøbler og Weber-grill. Fra tagterrasserne er der både udsigt over Øresund og hele København. Ejerforeningen råder over to overnatningsrum, der kan bookes mod gebyr på 100 kr. per overnatning. Der er aflåste cykelrum og en charmerende gårdhave. Alt er veldrevet og imødekommer enhver tænkelig komfort.

Boligen ligger i det populære og børnevenlige Århusgadekvarter, et område kendt for sin unikke historie og stærke identitet. Med to legepladser inden for 100 meter er der rigeligt med muligheder for børnefamilier. Du er tæt på vandet, Badezone sandkaj, Lüders P-hus med konditag, og i gåafstand til gode caféer, spisesteder og indkøbsmuligheder. For de aktive sjæle ligger Vinterbadeklubben NorVin samt Kajakklubben Nordhavn lige om hjørnet….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Antwerpengade 15 2-tv, 2150 Nordhavn8.050.000 kr.70.614 kr/㎡Ejer Udgifter: 6.416 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: A2015Størrelse: 114 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 2015

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x