Bøgevej 12, 9430 Vadum

9430 bogevej 12 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Etplans villa med 4 værelser

Denne etplansvilla på Bøgevej 12 i Nørhalne ligger godt, i et roligt og attraktivt villakvarter hvor børn kan lege på vejen. Nørhalne er en børnevenlig by med skole, børnehave, indkøb i den lokale købmand samt en meget velfungerende idrætsforening, hvor du for billige penge kan gå til flere sportsgrene. Motorvejsnettet er under 5 minutter fra huset, dermed er du nemt på farten mod nord eller syd.
Villaen er på 136 m² samt 36 m² udestue. De veldisponerede m² fordeler sig på entré, fordør, godt værelse, gæstetoilet i oprindelig stil, en stor og lys stue med plads til mange gæster og udgang til den skønne udestue. Køkken i oprindelig stil som er udtjent og trænger til udskiftning. Bryggers med oprindelige elementer som også er slidt ned og skal forventes udskiftet. En god værelsesafdeling med 3 værelser og et badeværelse i oprindelig stil med badekar og ovenlysvindue. Her er plads til hele familien, og med modernisering kan boligen forvandles til et moderne hjem i din stil.
Ejendommen ligger på en 713 m² stor grund, hvilket giver rig mulighed for udendørsaktiviteter og haveprojekter. Derudover byder villaen på en 80 m² stor udhus/garage, der kan benyttes til værksted eller opbevaring.
Den lokale natur indbyder til gåture, løb og cykling i de smukke omgivelser. Med denne villa får du en unik chance for at blive en del af et godt lokalsamfund, hvor der er plads til både familieliv og fællesskab. Samtidig giver ejendommen dig muligheden for at skabe dit helt eget hjem, som passer perfekt til dine behov og ønsker.

Har det interesse, tag kontakt til os for en fremvisning på 98190500 eller tilmeld dig et af de mange åbne huse på edc.dk….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Bøgevej 12 , 9430 Vadum1.298.000 kr.8.042 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.760 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 136 ㎡Grund: 713 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1969Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-09 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x