Sandagervej 25, 9430 Vadum

9430 sandagervej 25 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Murmestervilla i Nørhalne: Velholdt villa med genvex anlæg og skøn have

Åbent hus med tilmeldingskrav 28/8 – klik på billede –

Velkommen til denne velholdte murmestervilla på Sandagervej 25, beliggende i det charmerende Nørhalne. Huset er placeret for enden af en blind stikvej, hvilket sikrer fred og ro i et trygt nabolag. Hele huset er udstyret med et moderne ventilationsanlæg, der sikrer optimal ventilation og et sundt indeklima.
Etablering af fjernvarme i Nørhalne sker i 2024/25, og sælgerne har sagt JA til at koble sig på. Huset er beliggende i etape 3, og der forventer, at byens første tilslutning sker i september 2024. men svaret er ikke bindende, så det står selvfølgelig en køber frit for, om den ønsker at blive koblet på.
Når du træder ind ad den overdækkede indgang, kommer du ind i husets rummelige entre. Her finder du husets første badeværelse samt et værelse, der kan bruges som gæsteværelse, kontor eller børneværelse. Fra entreen bevæger du dig videre ind i den store spisestue, som er i åben forbindelse med køkkenet. Køkkenet fremstår med flotte trædetaljer og moderne faciliteter, og fra køkkenet har du adgang til et praktisk bryggers, ideelt til opbevaring og daglige gøremål.
Spisestuen har direkte adgang til en overdækket terrasse, der er perfekt til udendørs spisning og afslapning. Tilbage i spisestuen kan du gå ned ad en gang, hvor du finder tre værelser og et stort badeværelse. Ét af værelserne har adgang til en udestue, der åbner op til haven – et skønt sted at nyde naturen hele året rundt.
Fra spisestuen kan du gennem en fransk dør træde ind i den store, lyse stue, der er badet i naturligt sollys fra de store vinduer. Dette rum er ideelt til afslapning og samvær med familie og venner.
Den ugenerede have er en sand oase for haveentusiaster. Den sydvendte terrasse inviterer til solbadning og hyggelige grillaftener. Drømmer du om et værksted til hobbyprojekter, er der masser af plads i den store garage og udhuse, hvor du kan arbejde med cykler, biler eller andre projekter.
Sandagervej 25 er en bolig, der byder på noget for enhver smag – uanset om du elsker havearbejde, har brug for et praktisk værksted, eller blot ønsker et rummeligt og velholdt hjem. Kom og oplev denne perle i Nørhalne, hvor komfort og funktionalitet går hånd i hånd….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Sandagervej 25 , 9430 Vadum2.295.000 kr.10.618 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.989 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 196 ㎡Grund: 912 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1973Sidste tilstandrapport er fra: 2020-04-08 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x