Faldborggade 10, 9460 Brovst

9460 faldborggade 10 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

“DAMHUSET” – CHARMERENDE, UNIKT OG SJÆLDENT UDBUDT BYHUS MED CENTRAL BELIGGENHED

KLIK IND PÅ NYTTIGE LINKS OG SE DE SPÆNDENDE ATTRAKTIONER OG AKTIVITETER I LOKALOMRÅDET. SE MERE PÅ : OPLEVBROVST.DK

Nu har du muligheden for at erhverve denne helt specielle og meget unikke bolig midt i Brovst. Man kan vist roligt sige, at denne bolig er een af de ganske få og ikoniske ejendomme som findes i byen. Boligen har sin helt egen historie – er bygget af en skomager som også havde frisørsalon – og den er i forbindelse med en byvandring omkring kulturmiljøer og arkitektur, betegnet som meget bevaringsværdig. Ejendommen er beliggende på en stor grund på små 2.000 kvm. – en ren oase midt i byen – her finder du en stor sø med forskellige fiskearter bl.a. smukke mangefarvede koikarper og en pragtfuld have med mange små og hyggelige haverum omkring søen. Villaen har en meget central beliggenhed i midtbyen tæt ved forretningsgade med specialbutikker og dagligvareforretninger og med kort afstand til børnehave, skole, idræts- og kulturcenter samt gode off. transportforbindelser.

Ikonisk og meget smuk ejendom opført i 1932 med bindingsværk udført i Svensk tømmer – arkitektbeskrivelse foreligger. Boligen er løbende og nænsomt restaureret med respekt for sin unikke og oprindelige stil – der er bla. pålagt et nyer teglstenstag og der er foretaget efterisolering på loft. Boligen fremtræder overalt i god og velholdt stand. Der er ialt 136 kvm. bolig med god planløsning samt 80 kvm. god kælder med mange anvendelsesmuligheder. Der er mulighed for fællesantenne og fiberforbindelse fra NORLYS.

Boligen er indrettet med entré med trappe til 1. sal, pænt køken med parketgulv, spisestue med parketgulkv og udgang til haven, hyggelig opholdsstue med brændeovn. På 1. sal er der indrettet soveværelse med walk-in, 2 værelser samt badeværelse med gulvvarme og bruseniche. I kælder er indrettet vaskerum, stort værksted/hobbyrum samt disponible rum med udgang til haven….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Faldborggade 10 , 9460 Brovst1.450.000 kr.8.929 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.382 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 136 ㎡Grund: 1999 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1932

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x