Mørdrupvej 5A, 3060 Espergærde

3060 mordrupvej 5a 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

BOLIG DRØM MED SKØN UDSIGT TIL ØRESUND OG ESPERGÆRDE HAVN

Boligen og beliggenheden kæmper en indbyrdes kamp om at være det største aktiv ved Mørdrupvej 5A. Konkurrencen er hård, for både det elegante dobbelthus fra 2021 og placeringen kun 100 meter fra havneområdet samt 150 meter fra havnebassinet og slæbestedet ved Espergærde Havn er stærke skyts. I tilgodeses på alle ledder og kanter, når I rykker ind i de toplækre rammer og nyder lyden og synet af det glimtende blå vand inde såvel som ude. Apropos sidstnævnte står fortræffelige træterrasser klar til at omfavne jeres udeliv. Velkommen hjem.

Huset ligger tilbagetrukket og ugeneret fra vejen i et af byens mest charmerende kvarterer omkring Espergærde Havn, officielt kendt som “Havnetorvet.” Vandet sænker tempoet for hele området, og alligevel har I masser af spændende indslag at gå på opdagelse i. Om det er noget friskfanget fra fiskemanden, morgenbrød fra bageren, en sprød pizza, en lækker anretning fra Café Divino, eller blot en mageløs slentretur langs vandkanten, er alt inden for rækkevidde. I modsatte retning ligger skoven, skolen og indkøbsmuligheder. Bemærk også den korte tur på en kilometer til Espergærde Station, hvorfra I lynhurtigt kommer til eksempelvis København.

De dybt betagende omgivelser spiller en stor rolle i boligen, som med rette er skabt med store glaspartier og terrasser vendt mod vandet. Huset er af nyere dato og fremstår decideret indflytningsklart på tværs af to plan. Der er gennemgående gulvvarme, sildebensparket, Lagur-anlæg, genvex og luft-til-vand-varmepumpe i vente, og komforten må siges at være i top. Planløsningen er en genistreg, for mens køkken-alrummet ligger i naturlig forbindelse til terrassen, er stuen placeret på førstesalen med udsigt til bølgen blå fra alle værelser. De tre værelser er fordelt eminent med forældrenes suite på førstesalen, hvor også et walk-in-closet og et badeværelse byder sig til. De to værelser i stueplan ledsages af endnu et lækkert badeværelse samt et praktisk bryggers.

Solen skinner flittigt hele dagen på den vældige træterrasse, der velsagtens bliver et ekstra opholdsrum i de varme måneder. Udebruseren bejler til livsnyderen, der kan tage dagens første skyller under åben himmel og senere hen trække mod en behagelig siddeplads med en kop kaffe i hånden. Bemærk også den private elektriske port og låge med dørtelefon og kamera, som sikrer jer både tryghed og bekvemmelighed. Tag endelig også en tur ud på førstesalens udsigtsterrasse og knib jer selv i armen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Mørdrupvej 5A , 3060 Espergærde11.995.000 kr.44.575 kr/㎡Ejer Udgifter: 6.298 kr/mdrRækkehusEnergimærke: A2015Størrelse: 141 ㎡Grund: 270 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2021Sidste tilstandrapport er fra: 2019-03-25 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x