Østergade 6, 6880 Tarm

6880 ostergade 6 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Flot energimærke – lav varmeudgift!

Åbent hus med tilmeldingskrav 28/8 – klik på billede –

Velkommen til denne solidt byggede villa fra 1958, beliggende på en dejlig 868 m² grund med sydvestvendt have, tæt på Højkær Å. Her får du en bolig med masser af muligheder, kun 10 minutters kørsel fra både Sønder Omme og Ølgod, og med kort afstand til større byer som Esbjerg og Herning.

Boligen
Villaen er opført i røde mursten med et solidt betontag og byder på hele 188 m² boligareal, heraf 82 m² kælder. Den gode planløsning giver dig lyse og rummelige opholdsrum, og kælderen er både tør og brugbar med loft i hele arealet – perfekt til opbevaring eller som ekstra plads til familiens hobbyer. Til huset hører en garage, også opført i røde mursten, og en hyggelig, lukket have, som du kan nyde fra den solrige sydvendte terrasse. Boligen opvarmes effektivt med en luft/vand varmepumpe, luft til luft varmepumpe samt en brændeovn til træpiller, som giver en behagelig varme året rundt.

Velkommen indenfor
Du bydes velkommen i en lys entré, hvorfra der er adgang til et badeværelse med klinkegulv, gulvvarme og bruseniche. Det hyggelige køkken-alrum har god plads til spisebordet, og herfra kan du gå direkte ind i stuen, hvor en charmerende pejs skaber hygge på de kølige aftener. Fra stuen er der udgang til den skønne terrasse, som vender perfekt mod syd, og videre ud til den velplejede have. Boligen rummer desuden et dejligt soveværelse, endnu et badeværelse, bryggers/vaskerum samt et praktisk depotrum.

Dette er en velholdt villa, der er klar til at byde en ny familie velkommen. En solid bolig i skønne, rolige omgivelser – vi glæder os til at vise den frem for dig….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Østergade 6 , 6880 Tarm425.000 kr.1.969 kr/㎡Ejer Udgifter: 937 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 188 ㎡Grund: 886 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1958Sidste tilstandrapport er fra: 2023-06-30 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x