Sadelmagervej 17, 9300 Sæby

9300 sadelmagervej 17 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Fremragende étplansvilla med kort afstand til hav og natur – fantastiske udearealer og stor garage

Velkommen til Sadelmagervej 17 og denne grundmurede étplans villa, beliggende med kort afstand til Kattegat og tæt på naturskønne områder. Her venter en særdeles nydelig villa, total indflytningsklar, med et lækkert materialevalg. Villaen er beliggende i det eftertragtede Sydbyen, der med områdets mange stisystemer sikrer nem og sikker adgang på cykel til skole og bymidten, hvor I finder flere gode indkøbsmuligheder.

Denne nøje vedligeholdte bolig, opført i 1988, fordeler sig over 153 kvadratmeter og har igennem tiden nydt godt af flere forbedringer. Bemærkelsesværdige opdateringer inkluderer et nyt tag og fast undertag i 2019, en komplet renovering af badeværelset med gulvvarme samt nye kloakker i 2021, en stilfuld opdatering af bryggersets indretning i 2024 og herudover er alle trægulve i huset blevet slebet og lakeret.

Den imponerende villa byder på en gennemtænkt planløsning med generøse opholdsområder, herunder et rummeligt køkken-alrum prydet med lækkert inventar fra Svane, der tilbyder generøs arbejds- og opbevaringsplads. Ved køkkenet findes et praktisk viktualierum. Fra alrummet er der direkte udgang til en lun sydvestvendt terrasse, som er afskærmet for vind. Elegante franske døre fører ind til en rummelige stue, hvor der er god plads til familiemiddage. I tilknytning hertil ligger en hyggelig, nedsunken stue med brændeovn – perfekt til afslapning og rolige stunder.

Desuden byder hjemmet på fire værelser, hvoraf tre med praktiske skabe, samt et stilfuldt badeværelse komplet med stor bruseniche. Entré og et veludstyret bryggers med inventar fra Designa afrunder boligens gennemtænkte indretning.

Et markant aktiv ved denne pragtfulde villa er den 53 kvadratmeter store garage, fuldt isoleret, udstyret med en elektrisk port, godt loftrum samt luft til luft varmepumpe, hvilket giver ideelle forhold til værksted. Desuden tilbyder en overdækningen en tør passage til husets entré.

Haven, der breder sig over 981 kvadratmeter, er en mesterlig skabelse af en dygtig havearkitekt. Hvert eneste hjørne er nøje planlagt, og resultatet er et betagende uderum, hvor smukke planter og tiltalende terrasseområder forenes i en harmonisk oase, perfekt til afslapning under åben himmel.

Er I på jagt efter en indflytningsklar bolig i et roligt kvarter tæt på havet og naturen? Så glæder vi os til at byde jer velkommen på Sadelmagervej 17!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Sadelmagervej 17 , 9300 Sæby2.798.000 kr.16.855 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.604 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 153 ㎡Grund: 981 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1988Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-16 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x