Permelille 9, 8305 Samsø

8305 permelille 9 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Flot istandsat bolig i landsbyen Permelille

Boligen ligger i det idylliske Permelille kun 3 km fra Samsøs hovedby Tranebjerg, perfekt til familien der ønsker at slå sig ned i fredelige og idylliske omgivelser i kort afstand til indkøb, institutioner og akuthus. Ejendommen er en unik kombination af en flot lys og istandsat hovedbolig, et stort separat udhus med eget køkken og bad, samt stor have med masser af muligheder.
Nuværende ejer har lavet en del forbedringer. På hovedhuset er der blevet etableret luft-til-vand varmepumpe, vinduer og døre er skiftet, vægge er blevet isoleret og der er blevet lagt nye gulve og etableret gulvvarme i underetagen, med undtagelse af udestuen.
Hovedhuset består af to etager, hvoraf stueetagen er med stort lyst køkken med klinkegulve, indbygget køleskab og flere køkkenelementer – dermed god plads til opbevaring af køkkenredskaber og div. Der er udgang fra køkken til vestvendt træterrasse med fint orangeri der nemt kan indrettes med siddepladser eller planter. I forlængelse af køkkenet er en rummelig spisestue med vinduer mod haven og her er der god plads til et langbord. Fra spisestuen er der adgang til stuen der nemt rummer en stor sofa og øvrigt møblement. Badeværelset er yderst nydeligt med indbygget skab hvor vaskemaskinen er placeret. Der er to brusere i den flisebeklædte niche, og et indbygget badekar. Derudover er der fra entréen adgang til en stor udestue med lofter til kip og ovenlysvinduer der bidrager til et fantastisk lysindfald – herfra udgang til sydvendt have og til teknikrum hvor inderdelen af varmepumpen er placeret. Fra entréen fører en trappe op til 1.sal der består af to gode værelser, separat wc, walk-in closet og et større repos med mange anvendelses muligheder.
Udhuset ligger side om side med hovedhuset. Nuværende ejere har primært brugt udhuset som gildesal. Her er der stort disponibelt rum, et stort køkken og i forlængelse er et bryggers/vaskerum. Derudover er der et fint badeværelse med bruser. Her er tilsluttet en varmepumpe luft-til-vand. Loftrum er uudnyttede, men er blevet klargjort til udnyttelse med nye vinduer samt isolering af taget.
Haven er charmerende med en masse frugttræer og planter, terrasser og hyggelige kroge. I den sydvendte have er endnu et drivhus med isoleret gulv. Der er to opbevaringsskure med plads til opbevaring af værktøj, udstyr og diverse. Derudover er der en oprindelig kartoffelkælder, der er bygget om og har været brugt som vinkælder….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Permelille 9 , 8305 Samsø2.100.000 kr.13.384 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.195 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: BStørrelse: 132 ㎡Grund: 1737 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1874Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-08 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x