Ulriksalle 89B, 6270 Tønder

6270 ulriksalle 89b 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Flot og velholdt andelsbolig i Tønder

Måske er huset blevet for stort, efter børnene er flyttet hjemmefra, måske trænger I til lidt luftforandring. Her på Ulriksallé, i en lille lomme, finder I denne charmerende andelsbolig, der byder på de perfekte rammer.

Huset fordeler sig over et soveværelse og et ekstra værelse, hvor I kan indrette kontor, eller hvor børnebørnene kan overnatte, når de er på besøg. Oprindeligt er huset født med et værelse mere og som nævnt kan laves i stue delen. Lige overfor liggerbadeværelset, mens I for enden ad gangen har den rummelige stue, der ligger badet i lys takket være den store terrassedør. Fra entréen har I direkte adgang til carporten og bilen, så I tørskoet kan komme fra A til B. Udenfor venter en grøn oase med plads til afslapning på den syd/vest vendte terrasse og til at sysle i haven. Her kan I tilbringe sommeren uforstyrret med én nabo til den ene side og områdets kolonihave til den anden.

Haven er enkel at holde, så I kan bruge tiden på det, der betyder mest. Skulle I ønske at sætte jeres eget præg boligen, er der også muligheder for renovering, hvilket giver jer frihed til at skabe jeres drømmebolig. Ulriksallé 91B ligger i en lille krog af Tønder, hvor samhørigheden i nabolaget står stærkt, og I hurtigt kommer jeres naboer ved.

Fra matriklen er der let adgang til Vestre Omfartsvej og Markgade, som fører jer ind til bymidten og videre rundt i det smukke Sønderjylland. Området byder på alt fra stisystemer, der snor sig forbi legepladser, til kulturelle højdepunkter som den årlige Tønder Festival….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Ulriksalle 89B , 6270 Tønder753.468 kr.6.850 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.329 kr/mdrAndelsboligEnergimærke: DStørrelse: 108 ㎡Grund: 4862 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1984

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x