Birkevænget 3, 4623 Lille Skensved

4623 birkevaenget 3 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende energivenlig ejendom med naturskøn beliggenhed i Ejby ved Køge

* Udsigt over åbne marker og skov

* 117 m²bolig med god indretningsplan

* Moderne opgraderinger, løbende moderniseringer

* Skole- og sportsfaciliteter, tæt ved boligen

* Fantastiske udendørsarealer

Denne charmerende ejendom, opført i 1963 og beliggende i Ejby ved Køge, tilbyder en unik kombination af komfort og naturskønne omgivelser.

Med et boligareal på 117 m² og en garage på 19 m2, placeret på en 736 m² stor grund, er denne bolig ideel for dem, der ønsker at bo tæt på naturen uden at gå på kompromis med bekvemmeligheder.

Husets store aktiv er dets placering ud til åbne marker og skov, hvor tiden synes at stå stille, når man slapper af i stuen og nyder den uforstyrrede udsigt. Ejendommen har en god indretningsplan og er tæt beliggende ved Ejby Skole, skov, sportshal, SFO og busstop. Supermarkeder, daginstitutioner, fastfoodmuligheder og frisør ligger alle inden for 3 minutters kørsel, og der er 2 golfbaner og flere rideklubber inden for 3 km.

Ejendommen er energieffektiv med mange moderne opgraderinger. Huset er udstyret med lavenergivinduer, hvor alle ruder er skiftet til lavenergi. Taget er nyere med stålbeklædning og 400 mm isolering. Facaderne er efterisoleret og beklædt med Ivarplank (nymalet i juni 2024). Krybekælderen er isoleret med imprægneret granulat og ventileret i rum som ikke har gulvvarme.

Varme og komfort er sikret med en varmepumpe (luft til vand) som forsyner centralvarme og forbrugsvand via en 200 liters beholder. Solcelleanlægget, installeret i 2018, består af Luxor paneler med en nominel effekt på 6.000 kW og en produktion på 5.440 kW i 2022. Installationen er forberedt for udvidelse med yderligere paneler og batteribank. Huset er tillige udstyret med en Ecoteck Nora 2 til 9 kW pilleovn (installeret i 2021) som anvendes supplerende. Alle radiatorer har digitale termostater, som er programmerbare for optimal energiudnyttelse.

Indendørs byder ejendommen på et nyere badeværelse med gulvvarme, renoverede værelser, (delvis med gulvvarme), med parketgulv og et moderne køkken, der blev opdateret i 2014 med nye stikkontakter, hvidevarer og omlagte rør. Fyrrummet er omdannet til et praktisk bryggers med gulvvarme og fliser.

Udenfor findes et drivhus med flisebund og regnvandsopsamling, samt en have med frugttræer, blomsterbede og en stor terrasse med rullesolsejl.

Ejendommen har en flot tilstandsrapport og el-rapport, samt et lavt energiforbrug og er klassificeret i energimærke kategori B.

Beliggenheden er yderst praktisk med kort afstand til alle nødvendige faciliteter, samt let adgang til større byer og transportforbindelser.

Grib muligheden for at bo i en moderniseret, energieffektiv bolig med en fantastisk beliggenhed tæt på natur og faciliteter.

Kom og oplev denne perle i Ejby ved Køge – jeres nye drømmehjem venter!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Birkevænget 3 , 4623 Lille Skensved2.995.000 kr.24.600 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.152 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 117 ㎡Grund: 736 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1963Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-22 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x