Stenvænget 5, 6560 Sommersted

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Centralt i Sommersted, kan du udleve dine boligdrømme.

Åbent hus med tilmeldingskrav 29/8 – klik på billede –

For enden af en lukket villavej i landsbyen Sommersted, finder du her denne nydelige og gedigne villa. Her får du en super dejlig beliggenhed, da børnene kan lege trykt og du befinder dig centralt i byen. Dermed har du kort afstand til alle byens fornødenheder.

Du får en funktionel planløsning på 136 m², som er fordelt i et plan. I forbindelse med entréen, hvor du bliver budt velkommen, har du et gæstetoilet, samt køkkenet med ældre inventar. Når du bevæger dig ind i den rummelige vinkelstue, bliver du mødt af et flot lysindfald fra de store vinduespartier. Herfra er der udgang til en stor og dejlig udestue, hvor du kan få fuld nydelse af årstiderne og de sene sommeraftener. Fordelingsgangen giver dig adgang til værelsesafdelingen, der byder på to værelser og et soveværelse, som alle er af god størrelse. I denne afdeling er også et badeværelse, hvor du både har et badekar og bruseniche. Bryggerset er med plads til vaskefaciliteter og overtøjet.

For uden udestuen, har du også en solterrasse, så du kan nyde sommeren her ved havedammen. Haven er anlagt med fine bede, men stadig nem at holde i hverdagen.

Der er god plads til familiens biler i den flisebelagte indkørsel og garagen er på 30 m². Ydermere er her et tilhørende skur til haveredskaberne.

Byen har sin egen skole, børnehave og købmand. Der er et rigtig godt lokalsamfund og arrangeres årligt forskellige arrangementer for byens borgere. Derudover er der 10 km. til Vojens og 14 km. til Haderslev hvor de større indkøb mv. vil kunne foretages. Endvidere er der også kort afstand til motorvejsafkørsel….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Stenvænget 5 , 6560 Sommersted545.000 kr.3.705 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.202 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 136 ㎡Grund: 1249 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1974Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-22 check den her