Kattedamsvej 5, 9440 Aabybro

9440 kattedamsvej 5 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Indbydende ejendom centralt i Aabybro til bolig og erhverv

Det er en kombineret bolig- og erhvervsejendom, I nu har mulighed for at overtage her på Kattedamsvej 5 i Aabybro. Rammerne er dermed helt optimale for jer, der drømmer om at slå hjemmeadressen sammen med arbejdspladsen, hvad enten I vil drive butik, klinik, kontor eller noget helt fjerde fra de indbydende erhvervsarealer.

Et af de i alt tre lokaler i erhvervsdelen har store facadevinduer, som sammen med den centrale adresse lige over for parkeringspladsen til den nærmeste dagligvarebutik sikrer en god synlighed. Ejendommens centrale placering gør det også let at nå alle byens tilbud og faciliteter, og foruden indkøbsmuligheder kan Aabybro Skole og de mange aktive fritidstilbud i DGI-Huset let nås til fods fra adressen. Der er heller ikke langt til byens pasningstilbud for de yngste familiemedlemmer.

I ejendommens velindrettede boligafdeling er hele stueplan løbende blevet grundigt opdateret siden 2021. I løbet af perioden er her eksempelvis blevet udskiftet el- og vvs-installationer, skiftet til lyddæmpende vinduer, efterisoleret, indlagt gulvvarme, lagt flotte sildebensparketgulve og opsat Troldtekt-lofter. Boligens stueplan byder foruden en rummelig entré og to værelser på et lækkert Designa-køkken, som ligger ud i ét med opholdsstuen, og dertil kommer et lækkert badeværelse med dobbelt bruseniche med rainshower. Boligens førstesal rummer yderligere et badeværelse og tre værelser. I får også et godt udhus, og udendørs venter et skønt, ugeneret gårdhavemiljø….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kattedamsvej 5 , 9440 Aabybro2.499.000 kr.11.545 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.401 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 215 ㎡Grund: 525 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1928Sidste tilstandrapport er fra: 2020-02-11 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x