Kongeåvej 93, 6650 Brørup

6650 kongeavej 93 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende Landvilla i Kongeådalen med skøn udsigt

Velkommen til denne smukt istandsatte landvilla, der emmer af charme og historie. Bygget i 1907, tilbyder denne ejendom et boligareal på hele 149 kvadratmeter, hvor lyse materialer og en gennemtænkt indretning skaber en varm og indbydende atmosfære. Her får du både det bedste fra fortiden og nutiden kombineret i én harmonisk helhed.

Ejendommen byder på et lyst badeværelse, gode værelser samt et dejligt køkken-alrum, der er perfekt til både hverdagens måltider og festlige sammenkomster. Den hyggelige opholdsstue indbyder til afslapning med familien eller en god bog i hyggekrogen. Alt er velholdt ned til mindste detalje, hvilket gør dette hjem lige så funktionelt som det er æstetisk tiltalende.

Udenfor venter en skøn have opdelt i flere dejlige solterrasser, hvor du kan nyde de lange sommerdage med familie og venner. Haven har også en afdeling dedikeret til familiens biler, så parkeringsplads aldrig bliver et problem. De gode udhuse og garagebygningen giver utallige anvendelsesmuligheder – hvad enten du drømmer om værksted, hobbyrum eller ekstra opbevaringsplads.

Beliggenheden kunne ikke være bedre; midt i den naturskønne Kongeådal med dens rige dyreliv og fredfyldte omgivelser. Samtidig har du kort afstand til byerne Vejen og Brørup, som begge tilbyder alt hvad hjertet begærer af faciliteter såsom skoler, dagligvarebutikker, banegård og idrætscenter. Dette gør hverdagen nemmere for hele familien uden at gå på kompromis med den skønne landidyl.

Denne ejendom er ideel for dem der søger et hjem fyldt med sjæl og historie men samtidig ønsker moderne bekvemmeligheder tæt på naturen såvel som bylivets tilbud….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kongeåvej 93 , 6650 Brørup795.000 kr.4.539 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.192 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 149 ㎡Grund: 2237 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1907Sidste tilstandrapport er fra: 2021-07-20 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x