Branderupvej 16, 6240 Løgumkloster

6240 branderupvej 16 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Mulighedsrig villa/Grund tæt på Løgumkloster

Drømmer du om at skabe dit eget hjem fra bunden? Denne mulighedsrig villa ligger tæt på den hyggelige by Løgumkloster, som er kendt for sit aktive foreningsliv og gode skoler, hvilket gør det til et attraktivt sted for både familier og par.

Huset, der står på en skøn grund, har mange muligheder for den kreative sjæl, der ikke er bange for at tage fat. Med behov for en gennemgribende renovering eller eventuelt nedrivning, er det her en enestående chance for at bygge drømmehjemmet fra bunden eller skabe et nyt hjem i eksisterende rammer.

Grunden omkring huset er rummelig og byder på mange anvendelsesmuligheder, uanset om man ønsker en stor have, terrasseområde eller noget helt tredje. Her er der plads til at udfolde sig og skabe et udendørsliv, der matcher jeres ønsker og behov.

Beliggenheden tæt på Løgumkloster giver nem adgang til byens faciliteter, hvor du finder alt fra indkøbsmuligheder til skoler og fritidsaktiviteter. Området er kendt for sit stærke fællesskab og de naturskønne omgivelser, der inviterer til gåture og udendørs aktiviteter….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Branderupvej 16 , 6240 Løgumkloster245.000 kr.1.614 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.319 kr/mdrVillaEnergimærke: GStørrelse: 105 ㎡Grund: 2480 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1873

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x