Skovfryd 12, 2800 Kongens Lyngby

2800 skovfryd 12 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Arkitektegnet bolig med Dyrehaven som nabo

Åbent hus med tilmeldingskrav 1/9 – klik på billede –

Velkommen til denne moderne og rummelige villa beliggende på Skovfryd 12, 2800 Kongens
?Lyngby.

Denne imponerende ejendom, opført i 2007, byder på 201 m² i ét plan og har masser at tilbyde den store familie eller parret, der ønsker god plads.
Villaen ligger på en lukket vej med Dyrehaven som nærmeste nabo, hvilket giver en unik kombination af ro, privatliv og naturskønne omgivelser.

Villaen er indrettet med hele 4 værelser, 1 stor stue og et skønt højloftet køkkenalrum, hvilket giver rig mulighed for at skabe de perfekte rammer for både soveværelser, børneværelser, kontor eller hobbyrum. Derudover har boligen hele 2 badeværelser samt bryggers. De store vinduespartier lader naturligt lys strømme ind i boligen, og det åbne køkken-alrum danner et perfekt samlingspunkt for familien. Køkkenet er tidløst og veludstyret med alt det, et køkken skal have.

Stuen er rummelig og inviterer til hyggelige stunder med venner og familie. Der er direkte udgang til en skøn terrasse og en velanlagt have der strækker sig over 830 m² Her kan du nyde de lange sommeraftener med udsigt til de grønne omgivelser og med masser af plads til både børn og voksne. Haven blomstrer hele foråret og er omgivet med æbletræer, rabarber og buske med ribs, solbær og stikkelsbær.

Beliggenheden er i top – du er tæt på både skov, natur og byens faciliteter. Dyrehaven ligger få minutter væk, og byder på fantastiske muligheder for gåture og andre udendørs aktiviteter. Samtidig er du blot en kort cykeltur fra Kongens Lyngbys bymidte, hvor du finder alt, hvad du behøver i form af butikker, caféer og kulturelle oplevelser.

Dette er en villa, der skal opleves – velkommen hjem til Skovfryd!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Skovfryd 12 , 2800 Kongens Lyngby11.500.000 kr.57.214 kr/㎡Ejer Udgifter: 8.707 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 201 ㎡Grund: 830 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2007

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x