Nørre Alle 8, 5500 Middelfart

5500 norre alle 8 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Fantastisk have og 100 meter til Nordstranden

Ubetinget unik. Denne villa i Strib forener sine historiske anslag med rigelig charme, og en helt igennem fantastisk have giver stedet et nærmest eventyrligt præg. Villaen ligger endda suverænt i Strib – lige ved stien, der leder jer de små 100 meter ned til Nordstranden.

Det er ganske enkelt svært at finde et skønnere sted. I hvert fald hvis I hører til dem, som sætter pris på den stemning, som følger med et klassisk hus fra 1880. Og selvom boligen er løbende vedligeholdt, har man sørget for, at de moderne justeringer passer godt til husets stil. Endda er flere ældre detaljer bevaret, så huset fortsat får lov at fortælle sin fulde historie.

Den gamle gruekedel i vaskerummet i kælderen er sådan et eksempel. Nogle af trægulvene hører til i samme kategori, og badekarret på badeværelset har hørt til huset i mere end 100 år. Selvom badekarret indgår i en ny konstellation på det lyse badeværelse, er det en god demonstration af, hvordan man har sørget for at holde liv i boligens unikke profil.

I samme dur møder I respektfulde opdateringer på tværs af etagerne, hvor villaen er indrettet med 138 m2 bolig plus yderligere 98 m2 i kælderen. Etagerne har hver sin funktion, og således er førstesalen indrettet med tre lyse værelser plus et lille kontor. Flere af rummene har endda udsigt til Lillebælt, mens et lille toilet afrunder etagen. I stueplan iscenesættes de lyse, højloftede opholdsrum, som fordeler sig over et hyggeligt spisekøkken med vindueskarnap, en spisestue og en rummelig opholdsstue, hvoraf begge stuer har direkte forbindelse til en af de hævede terrasser ved huset.

Kælderen byder ind med et praktisk islæt, og da der er lavet en lille nedkørsel på havesiden, er det nemt at få cykler, motorcykler eller knallerter ind i værkstedet, så der kan makkes med mekanikken. Det er også en fordel med den ekstra plads, når havkajakker eller paddleboards ikke er i brug.

En frodig have hører efterhånden til sjældenhederne på de danske villaveje. Men her får I et uderum, man virkelig kan fortabe sig i. Lysthuset “Kyssehuset” er godt skjult af klatrende efeu, og de mange gemte terrasser og hyggekroge får følgeskab af en lille bro med vandfald.

Og så må I ikke glemme, at Nørre Alle 8 er en fremragende og meget central adresse i Strib – kontakt os, for stedet skal naturligvis opleves!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Nørre Alle 8 , 5500 Middelfart4.295.000 kr.24.691 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.442 kr/mdrVillaEnergimærke: FStørrelse: 138 ㎡Grund: 1064 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1880Sidste tilstandrapport er fra: 2024-07-22 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x