Heibergsvej 8, 5300 Kerteminde

5300 heibergsvej 8 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Moderniseret villa med stor have og perfekt beliggenhed i Kerteminde

TILMELD DIG ÅBENT HUS – HUSK AT ANGIV TIDSPUNKT FOR HVORNÅR DU ØNSKER AT ANKOMME

Er du på jagt efter en indflytningsklar bolig med en central beliggenhed og masser af muligheder? Så er denne moderniserede villa fra 1967 måske lige noget for dig. Med et boligareal på 92 kvadratmeter, en stor grund på 700 kvadratmeter samt en rummelig garage, er dette hjem både funktionelt og attraktivt – klar til at huse både den lille familie eller dig, der drømmer om plads om god plads til hobbyaktiviteter.

Moderne renoveret og klar til indflytning

Over de seneste par år har villaen gennemgået en omfattende renovering, der sikrer, at den i dag fremstår i flot og moderne stand. Her er der lagt nye gulve, monteret nye vinduer og lofter samt installeret et nyt, stilfuldt køkken og et opdateret bryggers. Resultatet er en lys og åben bolig med et nutidigt udtryk og gode indretningsmuligheder.

Køkkenalrummet er husets hjerte – et lækkert og funktionelt rum, hvor design og praktik går op i en højere enhed

Boligen har tre gode værelser, som alle er lyse og rummelige, hvilket gør dem perfekte som soveværelser, børneværelser eller kontor. Der er også et funktionelt og godt indrettet badeværelse samt et praktisk bryggers med god opbevaringsplads og mulighed for vaskefaciliteter.

Plads til udeliv og fritidsaktiviteter

Udendørs er der masser af plads til at nyde livet. Den sydvestvendte terrasse er det perfekte sted at tilbringe varme sommerdage og lyse aftener med grillmad og hygge. Grunden strækker sig over 700 kvadratmeter, hvilket giver masser af muligheder for både leg og afslapning i haven – uanset om du drømmer om en stor græsplæne, blomsterbede eller en køkkenhave med friske urter og grøntsager.

Til huset hører også en stor garage med plads til flere biler og mulighed for at indrette et værksted eller ekstra opbevaring. Uanset om du er bilentusiast eller har brug for plads til hobbyprojekter, vil du finde rigeligt med rum til dine behov.

Udestuen er endnu et aktiv for boligen. Selvom den måske trænger til lidt kærlig opmærksomhed, giver den mulighed for at skabe et ekstra opholdsrum – ideel til afslapning eller som et kreativt hjørne.

Fantastisk beliggenhed i Kerteminde

En af boligens helt store forcer er den centrale beliggenhed i Kerteminde. Her bor du i kort afstand til alt, hvad byen har at byde på – lige fra dagligvarebutikker og caféer til skoler, fritidsaktiviteter og offentlig transport. Samtidig er du tæt på vandet ved stranden og naturlivet ved Sybergland. Med den korte afstand til byens liv og de skønne omgivelser i nærområdet, er dette hjem ideelt for dig, der ønsker en bolig med nem adgang til alt det bedste fra både by og natur.

Denne villa er det perfekte valg for dig, der drømmer om et hjem, hvor alt er opdateret og klart til indflytning. Her får du et hus med moderne komfort og en attraktiv beliggenhed – det hele pakket ind i en rolig, men central adresse i Kerteminde….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Heibergsvej 8 , 5300 Kerteminde1.795.000 kr.17.202 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.753 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 92 ㎡Grund: 700 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1967Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-23 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x